lv
no7X4dchoZS5tBoCLmJBEX2oWcZpbTnwmhSa4J6O
919613

Vēl 750... Ukraina paziņo jaunākos datus Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Vēl 750... Ukraina paziņo jaunākos datus Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz otrdienas rītam sasnieguši 108 190 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Saskaņā ar ģenerālštāba datiem diennakts laikā iznīcināti 750 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 3036 tankus, 6100 bruņutransportierus, 2033 lielgabalus, 424 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 214 zenītartilērijas iekārtas, 283 lidmašīnas, 270 helikopterus, 1839 bezpilota lidaparātus, 723 spārnotās raķetes, 4735 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 181 specializētās tehnikas vienību.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Vienojas par galda spēles izstrādi Harija Potera tematikā

Latvijas galda spēļu izstrādātājs un tirgotājs SIA "Brain Games" noslēdzis līgumu ar ASV bāzēto kino un izklaides industrijas kompāniju "Warner Brothers" par galda spēles izstrādi Harija Potera filmu tematikā, informēja uzņēmuma pārstāve Līga Lugovija....

«Ar laiku sabiedrība sajutīs bargo sankciju efektu par braukšanu dzērumā»

Patlaban ir nepieciešams zināms laiks, lai sabiedrība sajustu bargāku sankciju efektu par braukšanu dzērumā, atzina ģenerālprokurors Juris Stukāns.

Viņš skaidroja, ka ir nepieciešams laiks, lai iedzīvotāji viens otram nodotu informāciju par šādām valstī...

Vērtēs, vai liegt prokremliskām personām ieņemt amatus institūcijās

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija jaunnedēļ plāno vērtēt sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" vairāk nekā 10 000 parakstu savākušo priekšlikumu par aizliegumu prokremliski noskaņotām personām ieņemt amatus valsts un pašvaldību ins...



Komentāri