lv
ChxakVcESA1C95Df1djDvLcSRMgVFDdRjpfzqkIs
911263

Ringolds Balodis: Jaunu Valsts padomi veidosim, vai varbūt tomēr sakārtosim veco likumdošanas 'pavārgrāmatu'?

Ringolds Balodis: Jaunu Valsts padomi veidosim, vai varbūt tomēr sakārtosim veco likumdošanas 'pavārgrāmatu'?
Pirms gadiem desmit tolaik vēl ietekmīgais jurists, politologs Egils Levits Latvijas sabiedrību burtiski saurdīja ar spraigām debatēm par "negrozāmo Satversmes kodolu" un Satversmes jauno preambulu. Debates noslēdzās ar teju triumfālu Levita koncepciju atzīšanu. Kāpēc tas notika? Latvijas politisko eliti bija pamatīgi izbaidījis referendums par otru valsts valodu, un Levita piedāvājumi tobrīd šķita vienīgais risinājums, kā glābties no haosa.
Automašīnu tirgotājs Domenikss mainījis nosaukumu uz Veho

Automašīnu "Mercedes-Benz" un "Daimler Truck" oficiālais pārstāvis Latvijā SIA "Domenikss" mainījis nosaukumu uz SIA "Veho", liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Nosaukuma maiņa Uzņēmumu reģistrā iegrāmatota piektdien, 30.decembrī.

Līdztekus main...

Meņģelsone uzdod RAKUS padomei mēneša laikā atrisināt saspīlējumu starp slimnīcas vadību un LOC

Veselības ministre Līga Meņģelsone uzdevusi Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) padomei mēneša laikā atrisināt saspīlējumu, kas izveidojies starp slimnīcas valdi un Latvijas Onkoloģijas centra (LOC) ārstiem, informēja Veselības min...

Valmieras teātrī pirmizrādi piedzīvos izrāde Sēras piestāv Elektrai

25.februārī mākslas telpā "Kurtuve" pirmizrādi piedzīvos Valmieras teātra iestudētā amerikāņu dramaturga Jūdžina O’Nīla luga "Sēras piestāv Elektrai" Ineses Mičules režijā, informēja teātra sabiedrisko attiecību un reklāmas speciāliste Marta Cekule.

Izr...



Komentāri