lv
vJRegmCJ8CyHLkYYYnS6Zebd8xcbGeoJyVmMx7mz
90636

Par Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētāju ievēlē Vancāni

Par Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētāju ievēlē Vancāni

Šodien par Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas vadītāju ievēlēta līdzšinējā komitejas vadītāja vietniece Selīna Vancāne (PP).

Komitejas vadītāja ievēlēšana bija nepieciešamas, jo Saeimā tika ievēlēts līdzšinējais komitejas vadītājs Edmunds Cepurītis (PP) un viens no viņa vietniekiem Uģis Rotbergs (JV).

Komitejas sēdē deputāti pauda cerību, ka Vancāne būs atsaucīgāka, nekā iepriekšējais komitejas vadītājs, kā arī vairāk ieklausīsies kolēģos un ņems vērā viņu ieteikumus.

Vancāne uzsvēra, ka viņas durvis būšot vienmēr atvērtas un viņa esot vērsta uz sadarbību.

Par Vancānes iecelšanu komitejas vadītāja amatā nobalsoja 11 deputāti, bet divi bija pret.

Šodien komiteja ievēlēja arī divus komitejas priekšsēdētāja vietniekus - Mairitu Lūsi (PP) un Edgaru Ikstenu (JV).

Kā tika paskaidrots komitejas deputātiem, Lūse līdz šim esot vairāk pievērsusies atkritumu mazināšanas jautājumiem Rīgā, savukārt Ikstens aktīvi darbojies dažādu jautājumu risināšanā saistībā ar mājokļiem.

#5 Secinājumi un atlaišanas pēc pirmajām 10 sezonas spēlēm un biļešu cenas
Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” ceturtās sezonas piekto epizodi, kurā bijušie sportisti Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins tiekas iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole Alfa", lai dalītos stāstos par savu pieredzi dažādās arī šodien a...
Gunārs Gailītis: 'No mūsu sastāva gribam izspiest maksimumu'
"Basketstudijā 2+1" viesojās viens no Pafbet Latvijas – Igaunijas līgas čempionāta pirmā mēneša veiksminiekiem – komandas "Latvijas Universitāte" galvenais treneris Gunārs Gailītis. Runājām par studentu komandas labo bilanci (4-3), kā arī par:- ērto sp...
Putins, visdrīzāk, neapmeklēs G20 samitu
Krievijas prezidents, agresors Vladimirs Putins, visdrīzāk, neapmeklēs gaidāmo G20 līderu samitu Bali, medijiem paziņojis Indonēzijas līderis Džoko Vidodo, uz kura teikto atsaucas "Al Jazeera".


Komentāri