lv
MS2XWgsDXP0iFHuo9EdT4eAyvAQ6qGRA8AWWvr7y
90612

Gunārs Gailītis: 'No mūsu sastāva gribam izspiest maksimumu'

Gunārs Gailītis: 'No mūsu sastāva gribam izspiest maksimumu'
"Basketstudijā 2+1" viesojās viens no Pafbet Latvijas – Igaunijas līgas čempionāta pirmā mēneša veiksminiekiem – komandas "Latvijas Universitāte" galvenais treneris Gunārs Gailītis. Runājām par studentu komandas labo bilanci (4-3), kā arī par:- ērto spēļu grafiku sezonas sākumā un izbraukumu izaicinājumiem;- mācīties gribošajiem komandas līderiem;- iejušanos galvenā trenera lomā;- "spridzekli" Haraldu Kārli un mentoru Lauri Blauu;- tradīciju nozīmi komandas mikroklimata veidošanā;- nepārtraukto treniņu procesu;- attīstības komandas pienesumu;- kā iemācīties uzvarēt;- sastāvu ar studentiem un skolēniem, bez sponsoriem un tūristiem;- komandas mērķiem Pafbet Latvijas – Igaunijas līgā, Latvijas čempionātā un Užavas kausa izcīņā.Nepilnas 50 minūtes par "Latvijas Universitātes" komandas tagadni un nākotni.03.11.2022. epizode.
Putins, visdrīzāk, neapmeklēs G20 samitu
Krievijas prezidents, agresors Vladimirs Putins, visdrīzāk, neapmeklēs gaidāmo G20 līderu samitu Bali, medijiem paziņojis Indonēzijas līderis Džoko Vidodo, uz kura teikto atsaucas "Al Jazeera".
S04E176: Andris Vulāns
Komunālo pakalpojumu rēķini ir šī brīža aktualitāte. Kā samazināt šos rēķinus? Ko īsti nozīmē energoefektivitāte? Vai tā ir tikai māju siltināšana? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes atradīsi sarunā ar Guntaru Caunu, nekustamā īpašuma attīstītāja &...
Ukrainā valsts kontrolē pārņemti vairāki lieli uzņēmumi
Ukrainā valsts uz laiku pārņēmusi kontroli pār vairākiem stratēģiski svarīgiem uzņēmumiem. Par to sanāksmē pie prezidenta Volodimira Zelenska paziņojis Nacionālās drošības un aizsardzības padomes sekretārs Oleksijs Daņilovs.


Komentāri