lv
Y7U9T9uiiWu8U6HOdC4lxMOMPfQ60JusNxKlSPcA
855603

Krievijas dronu trieciens Kijivas apgabalam atvairīts

Krievijas dronu trieciens Kijivas apgabalam atvairīts

Ukrainas pretgaisa aizsardzības spēki naktī atvairījuši kamikadzes dronu triecienu Kijivas apgabala infrastruktūras objektiem, un atbilstoši provizoriskajai informācijai trāpījumu nav, platformā "Telegram" pavēstīja Kijivas apgabala kara administrācijas vadītājs Oleksijs Kuleba.

"Krievija atkal par mērķi bija izraudzījusies mūsu infrastruktūras objektus. Pretgaisa aizsardzības spēki dronus atvairīja. Pēc provizoriskās informācijas trāpījumu nav," norādīja apgabala vadītājs.

Vietās, kur iznīcināti ienaidnieka droni, strādā ārkārtas dienesti.

Naktī uz piektdienu Krievija atkal veica uzbrukumus ar droniem vairākiem Ukrainas apgabaliem. Gaisa trauksme, kas tika izsludināta Kijivas, Kirovohradas un Čerkasu apgabalos, tagad jau atcelta.

Ukrainas bruņoto spēku gaisa pavēlniecība "Austrumi" pavēstīja, ka naktī uz piektdienu Dņipropetrovskas un Zaporižjas apgabalos iznīcināti desmit droni.

Notriekti deviņi droni "Shahed" un viens "Merlin", teikts pavēlniecības paziņojumā sociālajā tīklā "Facebook".

Jauni rekordi izsolēs. Visdārgāk pārdotie mākslas darbi šogad
Atgriešanās pie rutīnas pēc pandēmijas piesardzības – tā 2022. gada mākslas tirgu raksturoja speciālisti. Kamēr vides aktīvisti ar dažādiem šķidrumiem aplēja slavenas gleznas Eiropas muzejos, tikmēr izsoļu namos ne mazāk slaveni darbi atkal tika pirkti...
Putins ļauj nedeklarēt ienākumus uz Ukrainu komandētajiem ierēdņiem
Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir atļāvis nedeklarēt savus ienākumus militārpersonām un spēka struktūru pārstāvjiem, kas piedalījušies karā Ukrainā, kā arī ierēdņiem, kas komandēti uz Krievijas šogad anektētajām Ukrainas teritorijām.
Šodien varētu gaidīt spriedumu krimināllietā pret Latvijas pilsoni Baltkrievijā

Baltkrievijas tiesa uz šodienu pārcēlusi sprieduma pasludināšanu krimināllietā pret Latvijas pilsoni, kurš apsūdzēts par kaimiņvalsts autoritārā līdera Aleksandra Lukašenko aizskaršanu.

Kā informēja Ārlietu ministrijā (ĀM), tiesas sēde, kurai bija jānot...



Komentāri