lv
s0Y1l48oRjy8EhRzdmGLRAV2WQXcgcdcYdiNwK9W
847283

Atkal par Putina veselību. Onkulis zaudējis 8 kg

Atkal par Putina veselību. Onkulis zaudējis 8 kg

Krievijas galvenajam tirānam Vladimiram Putinam ir spēcīgas klepus lēkmes, slikta dūša un apetītes zudums, vēsta Telegram kanāls Generall SVR . Zinātāji saka, ka Putins cīnās ar vēzi un jau zaudējis 8 kg.

"Pats Putins, viņa tuvinieki un ārsti ir noraizējušies par slepkavas klepus lēkmēm, kā arī pastāvīgu sliktu dūšu un apetītes trūkumu medikamentu un specifiskas onkoloģijas diētas dēļ. Ir bažas, ka nepārejošo klepu un straujo svara zudumu, kas ir tiešām manāms, Krievijas varas elite uzskatīs par līdera strauji pasliktinošās veselības pazīmi,” teikts vēstījumā.

Iespējams, ka tās ir kārtējās baumas, jo nogalinot tik daudz cilvēku - ukraiņus un paša "brāļus" krievus, ēstriba varēteu mazināties, naktmiers traucēts, paranoja par savu dzīvību pastiprinās, - tas viss ietekmētu jebkura cilvēka veselību.

Serbi Kosovas ziemeļos nojaukuši barikādes pie robežpunkta
Serbi Kosovas ziemeļos ceturtdien nojaukuši barikādes uz ceļa pie lielākā robežas šķērsošanas punkta uz Serbijas un Kosovas robežas, ziņo mediji.
Jaungada svinības Varšavā būs pieklusinātas, solidarizējoties ar Ukrainu
Polijas galvaspilsēta Varšava nolēmusi atteikties no Jaungada svētku pasākumiem. Tie būtu nevietā, ņemot vērā Krievijas karu pret Ukrainu, vēsta pašvaldības pārstāve Monika Beuta.
Karš Ukrainā un inflācija liek pārvērtēt svētkus – salūtu gadumijā šogad rīko vien retā pilsēta
Vēl pirms pandēmijas sabiedrībā bija diskusijas par svētku uguņošanas nepieciešamību, dārdzību un riskiem – pārbiedētiem dzīvniekiem un mirklīgu prieku. Karš Ukrainā, inflācija un citi faktori daudzām Latvijas pašvaldībām likuši pārvērtēt, kā iedzīvotā...


Komentāri