lv
9mobCrZhooxZrYzHZ6n3kgE1gvRTqQypCUI7soiV
847217

Karš Ukrainā un inflācija liek pārvērtēt svētkus – salūtu gadumijā šogad rīko vien retā pilsēta

Karš Ukrainā un inflācija liek pārvērtēt svētkus – salūtu gadumijā šogad rīko vien retā pilsēta
Vēl pirms pandēmijas sabiedrībā bija diskusijas par svētku uguņošanas nepieciešamību, dārdzību un riskiem – pārbiedētiem dzīvniekiem un mirklīgu prieku. Karš Ukrainā, inflācija un citi faktori daudzām Latvijas pašvaldībām likuši pārvērtēt, kā iedzīvotājiem sarūpēt svētku sajūtu šajā gadumijā.
ASV kalnu slēpotāja Šifrina izcīna trijās dienās trešo uzvaru Pasaules kausa sacensībās
ASV kalnu slēpotāja Mikaela Šifrina ceturtdien Zemmeringā, Austrijā, palika nepārspēta slalomā un izcīnīja trijās dienās trešo uzvaru Pasaules kausa sacensībās, liecina rīkotāju informācija. Šifrina karjerā svinēja jau 80. uzvaru Pasaules kausa sacīkstēs.
Rīgā rekordliela atsaucība ziedojumiem Ukrainai autobusos
Pusstundas laikā piekrauts pilns "Rīgas satiksmes" autobuss ar ziedojumiem Ukrainai. Tieši tik liela ir Latvijas cilvēku mīlestība un vēlme palīdzēt. Drīzumā Latvijas cilvēku sūtījumus Ukrainā nogādās desmit Rīgas satiksmes autobusi, kuri turpmāk brauk...
Jelgavas deputātiem algas palielinātas par 82%, mēram - par 43%

Jelgavas pilsētas domes deputātu mēnešalgas no nākamā gada tiks palielinātas par 82%, bet domes priekšsēdētāja alga - par 43%.

Šogad 1.jūlijā valstī stājās spēkā Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likums, kurā norādīts...



Komentāri