lv
rn7DkjUKif1RYDzhHG2V80kiJqTro4g3OnmKsltn
845936

Karš un krēms. Kas notiek ar «modernajām» «Madara Cosmetics» akcijām

Karš un krēms. Kas notiek ar «modernajām» «Madara Cosmetics» akcijām
Latvijas kompānijas "Madara Cosmetics" akcijas 2021. gadā cenas maksimumā maksāja 31,2 eiro, tātad investori novērtēja uzņēmumu par vairāk nekā 110 miljoniem. Tagad, decembra beigās, cena biržā kritusies par pusi – līdz 15–16 eiro. "Kas noticis?" – šo jautājumu sev laiku pa laikam uzdod kompānijas mazie akcionāri. Par pieciem aspektiem, kas ir svarīgi "Madaras" biznesa izpratnei, un par akcijas cenas kritumu biržā – šajā Rus.lsm.lv apskatā.
Izdevniecība Liels un mazs iepazīstina ar grāmatām audiopastaigā

Bērnu grāmatu izdevniecība "Liels un mazs" aicina ikvienu doties audiopastaigā "Atradumi Pārdaugavā", kurā var iepazīt gan dažādas Pārdaugavas vietas, gan 2022.gadā izdotās "Liels un mazs" grāmatas, informēja izdevniecības direktore Alīse Nīgale.

Sekojo...

Aicina ziņot par satiksmei bīstamām bedrēm Rīgas ielās

Sākoties atkusnim, kas mijas ar salu, Rīgā uz ielām strauji veidojas bedres, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par bīstamām bedrēm Satiksmes vadības centram, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Par bīstamām bedrēm iedzīvotāji...

Situācija pasliktinās visā eirozonā. Kas tālāk?

Pagaidām prognozes ir diezgan drūmas.

Pirms nedēļas Finanšu ministrija iepazīstināja valdību ar valsts makroekonomisko rādītāju prognozēm un makroekonomiskās attīstības scenārijiem.

“Pasaules ekonomika pēc Covid-19 pandēmijas izraisītā 3,1% krituma 2020...



Komentāri