lv
VrUdqPhj70J9SEzF5msPIXGDJEKANCys8pdTs6po
843427

Ovečkins nav varonis – Ziemeļamerikā beidzot vērš uzmanību uz viņa saiknēm ar Putinu

Ovečkins nav varonis – Ziemeļamerikā beidzot vērš uzmanību uz viņa saiknēm ar Putinu
Kad Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tiek apdraudēts jebkurš Veina Grecka rekords, tam būtu jābūt sportiski svinīgam notikumam, jo tas apliecina sportista augsto līmeni. Krievs Aleksandrs Ovečkins nonācis 92 vārtu attālumā no Grecka gūto vārtu rekorda, tomēr viņa saiknes ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu bojā šo sportiski izcilo sasniegumu, neraugoties uz Krievijā tik mīļo teicienu: "Nejauksim sportu ar politiku".
Pārsvinēšanās, līdz sirdsdarbība kļūst neregulāra. Kas ir svētku sirds sindroms
Svētki ir laiks, kad daudz ēdam, dzeram un priecājamies. Taču pārspīlējumi brīvdienu laikā var izraisīt stāvokli, kas pazīstams kā svētku sirds sindroms. Kas tas ir un ko darīt, lai no tā izvairītos?
Meņģelsone: ārkārtas zvanu skaits, ko šobrīd saņem NMPD, ir ļoti augsts
Ārkārtējās situācijas izsludināšana Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) ir saistīta ar augšējo elpceļu saslimšanām, gripu un Covid-19. Saslimstība ir ne tikai sabiedrībā, bet arī dienestā. Vienlaikus ārkārtas zvanu skaits, ko šobrīd sa...
ASV sāk kriminālvajāšanu pret jaunievēlētu kongresmeni, kurš melojis par savu biogrāfiju
Uzsākta kriminālizmeklēšana pret ASV Kongresā ievēlēto republikāni Džordžu Santosu, kurš atzinis, ka safabricējis lielu daļu savas biogrāfijas izklāsta, ziņo ASV mediji, atsaucoties uz Ņujorkas prokuratūru.


Komentāri