lv
kirjfYulOKB7kVx6lSamKGup7WqzYimLCYaFmTHX
843423

Meņģelsone: ārkārtas zvanu skaits, ko šobrīd saņem NMPD, ir ļoti augsts

Meņģelsone: ārkārtas zvanu skaits, ko šobrīd saņem NMPD, ir ļoti augsts
Ārkārtējās situācijas izsludināšana Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) ir saistīta ar augšējo elpceļu saslimšanām, gripu un Covid-19. Saslimstība ir ne tikai sabiedrībā, bet arī dienestā. Vienlaikus ārkārtas zvanu skaits, ko šobrīd saņem NMPD, ir ļoti augsts, un aptuveni sestā daļa no tiem ir saistīta ar simptomiem, kas raksturīgi saaukstēšanās gadījumā, portālam "Delfi" skaidroja veselības ministre Līga Meņģelsone (AS).
ASV sāk kriminālvajāšanu pret jaunievēlētu kongresmeni, kurš melojis par savu biogrāfiju
Uzsākta kriminālizmeklēšana pret ASV Kongresā ievēlēto republikāni Džordžu Santosu, kurš atzinis, ka safabricējis lielu daļu savas biogrāfijas izklāsta, ziņo ASV mediji, atsaucoties uz Ņujorkas prokuratūru.
Novembrī mazumtirdzniecības apgrozījums pieauga par 10,7%
2022. gada novembrī, salīdzinot ar 2021. gada novembri, mazumtirdzniecības apgrozījums pieauga par 10,7%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) apkopotie kalendāri koriģētie dati salīdzināmajās cenās. Pārtikas preču mazumtirdzniecība samazinājā...
Vecgada rītā Ķekavā notiks labdarības pasākums Vecgada rūķu skrējiens 2022

Vecgada rītā plkst.10 Ķekavā notiks labdarības pasākums "Vecgada rūķu skrējiens 2022", informēja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras projektu vadītāja Laine Kreicere.

Dalība skrējienā ir bez maksas. Šogad pirmo reizi būs arī bērnu skrējieni, atb...



Komentāri