lv
qDjBIaL9H3uulVMHSxhxwBwr1XRPfDTyybdAWup9
842814

Vecgada rītā Ķekavā notiks labdarības pasākums Vecgada rūķu skrējiens 2022

Vecgada rītā Ķekavā notiks labdarības pasākums Vecgada rūķu skrējiens 2022

Vecgada rītā plkst.10 Ķekavā notiks labdarības pasākums "Vecgada rūķu skrējiens 2022", informēja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras projektu vadītāja Laine Kreicere.

Dalība skrējienā ir bez maksas. Šogad pirmo reizi būs arī bērnu skrējieni, atbilstoši vecuma grupām, proti, 0,47 kilometri (km) un 0,94 km, kas startēs no plkst.10. Savukārt pieaugušajiem aplis būs 5,3 km garš un starts tiks dots plkst.11.

Visās distancēs dalībnieki trasē dodas ar kopējo startu. 5,3 km garā skrējiena kontrollaiks ir viena stunda. Apbalvošana bērnu distancēm - 0,47 km un 0,94 km - plkst.10.30, pieaugušo distancei - plkst.12.

Pēc 5,3 km skrējiena finiša sasniegšanas dalībniekiem būs iespēja sasildīties ar siltu tēju, kafiju un pacienāties ar kliņģeri. Tiks apbalvoti absolūtā vērtējuma trīs ātrākie vīrieši un trīs ātrākās sievietes, kā arī trīs ātrākie vīrieši un sievietes katrā vecuma grupā, starp visiem dalībniekiem tiks izlozētas atbalstītāju sarūpētās balvas, specbalvas krāšņāko tērpu autoriem un citiem.

Šā gada pasākuma labdarības mērķis - atbalstīt jāšanas sportu Ķekavas novadā. Organizatori aicina ziedot ābolus, burkānus, kaltētu rupjmaizi, lopbarības sāli un citu zirgiem piemērotu pārtiku.

Pirms gada labdarības mērķis bija ziedojumi dzīvnieku patversmei "Mežavairogi", kura atrodas Ķekavas novadā.

Uguns, zādzības un stihijas uzņēmumiem gadā nodara postījumus par miljoniem

Biznesa pasaulei izaicinošos laikos uzņēmumi ir tendēti koncentrēties uz «noturēšanos virs ūdens» un jaunu iespēju meklēšanu, nereti novārtā atstājot šķietami mazāk svarīgus jautājumus kā dažādu apdraudējumu novēršana. Taču apdrošināšanas akciju sabied...

Miruši vēl deviņi ar Covid-19 inficēti cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1638 Covid-19 izmeklējumi, reģistrēti 364 jauni inficēšanās gadījumi, kā arī saņemti deviņi ziņojumi par mirušajiem, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Pēdējās pāris dienās L...

RSF: Šogad nogalināti 59 žurnālisti. Kur ir doties visbīstamāk?

2022.gadā vismaz 59 mediju darbinieki zaudējuši dzīvību, pildot darba pienākumus, liecina organizācijas "Reportieri bez robežām" (RSF) aplēses. 80% nogalināti tīši.

Meksika jau ceturto gadu pēc kārtas žurnālistiem ir visbīstamākā valsts.

Šogad tur nogal...



Komentāri