lv
xa809OvKCFztKyjQZxP519EJfTguCstZEPBUgfe4
840864

Maskavai grūtības sagādā cīņa pret gaisa triecieniem dziļi Krievijas iekšienē, ziņo Lielbritānija

Maskavai grūtības sagādā cīņa pret gaisa triecieniem dziļi Krievijas iekšienē, ziņo Lielbritānija
Krievija jau sen ļoti augstu prioritāti piešķīrusi progresīvas pretgaisa aizsardzības uzturēšanai, taču arvien skaidrāks kļūst fakts, ka Maskavai grūtības sagādā cīņa pret triecieniem no gaisa dziļi Krievijas iekšienē, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.
Pēc «airBaltic» pieredzes ar dzinēju atslēgšanos pēc nosēšanās ASV pilnveido prasības lidmašīnu dzinēju drošībai
Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Federālā aviācijas pārvalde (FAA) pabeigusi izvērtēt gadījumu, kad Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidmašīnai pēc nosēšanās Kopenhāgenā atslēdzās abi dzinēji. Dzinēju atslēgšanās ietekmēja lidmašīnas spēju...
Dzīve bez vardarbības – vai sabiedrība tai ir gatava?

Ir tā saucamās “sāpīgās”tēmas, kuras mūsdienās nav īsti pieņemts apspriest atklāti sabiedrībā, šīs tēmas ir saistītas ar vardarbību ģimenē un cietsirdīgu izturēšanos pret vienu vai vairākiem ģimenes locekļiem, nodarot tiem morālu un fizisku kaitējumu.

Š...

Odesā demontēti Katrīnas II un Suvorova pieminekļi

Odesā demontēti Krievijas carienes Katrīnas II un pulkveža Suvorova pieminekļi, ceturtdien pavēstīja pilsētas administrācija.

"Beidzot Odesā piemineklis krievu imperatorei Katrīnai tika demontēts. Katrs, kas pievienojās šim procesam, parādīja, ka tad, ...



Komentāri