lv
4Txm9HxHVHiWjStNKUgomcHTOstaSkWIjVLUvX2G
840816

Pēc «airBaltic» pieredzes ar dzinēju atslēgšanos pēc nosēšanās ASV pilnveido prasības lidmašīnu dzinēju drošībai

Pēc «airBaltic» pieredzes ar dzinēju atslēgšanos pēc nosēšanās ASV pilnveido prasības lidmašīnu dzinēju drošībai
Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Federālā aviācijas pārvalde (FAA) pabeigusi izvērtēt gadījumu, kad Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidmašīnai pēc nosēšanās Kopenhāgenā atslēdzās abi dzinēji. Dzinēju atslēgšanās ietekmēja lidmašīnas spēju nokļūt no skrejceļa un piebraukt pie termināļa. Pēc izmeklēšanas izdota lidojumderīguma direktīva, kas ļautu no šādas kļūmes izvairīties turpmāk.
Dzīve bez vardarbības – vai sabiedrība tai ir gatava?

Ir tā saucamās “sāpīgās”tēmas, kuras mūsdienās nav īsti pieņemts apspriest atklāti sabiedrībā, šīs tēmas ir saistītas ar vardarbību ģimenē un cietsirdīgu izturēšanos pret vienu vai vairākiem ģimenes locekļiem, nodarot tiem morālu un fizisku kaitējumu.

Š...

Odesā demontēti Katrīnas II un Suvorova pieminekļi

Odesā demontēti Krievijas carienes Katrīnas II un pulkveža Suvorova pieminekļi, ceturtdien pavēstīja pilsētas administrācija.

"Beidzot Odesā piemineklis krievu imperatorei Katrīnai tika demontēts. Katrs, kas pievienojās šim procesam, parādīja, ka tad, ...

Šmits: Būs ļoti jācīnās par Latvijas interesēm ES Klimata politikas jautājumos

Būs ļoti jācīnās par Latvijas interesēm Eiropas Savienības (ES) Klimata politikas jautājumos, ceturtdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" pauda zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS).

Raidījumā Šmits norādīja, ka visās trijās viņ...



Komentāri