lv
ilmhO5feySOgKP7jtSIGSu9t0r0JYIPELXewyy4l
827424

Par draudiem noslepkavot bāriņtiesas darbinieci un fizisku uzbrukumu piespriež reālu cietumsodu

Par draudiem noslepkavot bāriņtiesas darbinieci un fizisku uzbrukumu piespriež reālu cietumsodu
Šī gada 20. decembrī Kurzemes rajona tiesa, izskatot lietu, kurā pie kriminālatbildības tika saukta kāda sieviete par huligānismu, saistītu ar miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam un mantas tīšu bojāšanu, draudiem izdarīt slepkavību un izvairīšanos no brīvības atņemšanas soda izciešanas, pasludināja saīsināto spriedumu, ar kuru atzina apsūdzēto par vainīgu minēto noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā un piesprieda viņai brīvības atņemšanu uz pieciem mēnešiem, portāls "Delfi" uzzināja Ģenerālprokuratūrā.
No 1. janvāra valsts apmaksāto Covid-19 testēšanu organizēs tikai slimnīcu pacientiem
Vadoties pēc šī brīža epidemioloģiskās situācijas un ņemot vērā Covid-19 testēšanas nozīmes mazināšanos no epidemioloģiskās uzraudzības viedokļa, no 1. janvāra valsts apmaksāto Covid-19 testēšanu organizēs tikai slimnīcu pacientiem.
Rīdziniekiem nekustamā īpašuma atvieglojumu saņemšanai jāreģistrē elektroniskās saziņas kanāls
Lai no 2023. gada Rīgā turpinātu saņemt nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) atvieglojumus, iedzīvotājiem līdz 1. janvārim jāreģistrē oficiālā elektroniskā adrese vai jāsniedz piekrišana elektroniskai saziņai ar Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldi ar ...
No nākamā gada valsts Covid-19 testus apmaksās tikai slimnīcu pacientiem un grūtniecēm
Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju, no 1. janvāra valsts Covid-19 testus apmaksās tikai slimnīcu pacientiem un grūtniecēm ar Covid-19 saslimšanas pazīmēm, informēja Veselības ministrijā.


Komentāri