lv
95WwRW9p277gGThMMSLQe3nwTq4lhH1yRbPwvxd4
827377

Rīdziniekiem nekustamā īpašuma atvieglojumu saņemšanai jāreģistrē elektroniskās saziņas kanāls

Rīdziniekiem nekustamā īpašuma atvieglojumu saņemšanai jāreģistrē elektroniskās saziņas kanāls
Lai no 2023. gada Rīgā turpinātu saņemt nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) atvieglojumus, iedzīvotājiem līdz 1. janvārim jāreģistrē oficiālā elektroniskā adrese vai jāsniedz piekrišana elektroniskai saziņai ar Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldi ar e-pasta starpniecību. Ja oficiālā elektroniskā adrese jau izveidota vai arī visa ar NĪN saistītā korespondence jau tiek saņemta e-pastā, iedzīvotājiem nekas nav jādara un vēršanās pārvaldē nav nepieciešama, informēja Rīgas dome.
No nākamā gada valsts Covid-19 testus apmaksās tikai slimnīcu pacientiem un grūtniecēm
Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju, no 1. janvāra valsts Covid-19 testus apmaksās tikai slimnīcu pacientiem un grūtniecēm ar Covid-19 saslimšanas pazīmēm, informēja Veselības ministrijā.
Ministre: Tiesām jādod lielāka vara

Jaunā tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) par vienu no galvenajām savām prioritātēm izvirzījusi tiesu neatkarības stiprināšanu.

Kā šorīt intervijā LTV "Rīta panorāmā" sacīja politiķe, viņas mērķis ir panākt, lai katrs iedzīvotājs un uzņēmums tic...

ISW: Krievija ar pretenzijām pret Rietumiem cenšas izdarīt spiedienu uz Ukrainu

Krievija ar savām pretenzijām pret Rietumiem cenšas radīt apstākļus, kādos Rietumu amatpersonas mēģinātu pierunāt Ukrainu uz tai neizdevīgiem kompromisiem, uzskata ASV Kara pētījumu institūts (ISW).

"Kremlis, visticamāk, turpinās vērst savas pretenzijas...



Komentāri