lv
8AP9HV2nwHU7OpFGv19wyaGUu6jYMmIV9RcIAEDC
819503

Ivars Zariņš: Nedaudz par klaunādi ap 'Sadales tīkla' tarifiem

Ivars Zariņš: Nedaudz par klaunādi ap 'Sadales tīkla' tarifiem
Esmu piedalījies Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (Regulatora) izveidē un desmit gadus nodarbojies ar tarifu regulēšanu. Pēc tam vairāk nekā desmit gadus ir nācies nodarboties ar enerģētikas politikas jautājumiem un atšķetināt pat vissamudžinātākās un no sabiedrības slēptākās lietas, piemēram, OIK afēru (skat. šeit). Saprotot un zinot, kā ir izveidota un darbojas sistēma, un klausoties atbildīgo amatpersonu paziņojumos, var droši apgalvot, ka Latvijas sabiedrības priekšā tiek izspēlēta kārtējā klaunāde – nevis lai rūpētos par to, bet gan lai slēptu no tās patiesību par notiekošo – kārtējo varas bezatbildību un nekompetenci enerģētikas jomā. Diemžēl.
Šonedēļ atcelti visi VADC specializētā autobusa izbraukumi

Šonedēļ atcelti visi Valsts asinsdonoru centra VADC specializētā autobusa izbraukumi, VADC vēsta vietnē "Twitter".

Vienlaikus asinis varēs ziedot jebkurā no VADC telpu izbraukumiem vai pastāvīgajās pieņemšanas vietās Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Valmierā ...

Ceļu satiksmes negadījumā Saldū gājusi bojā sieviete

Otrdienas vakarā Saldū kāds autovadītājs uzbrauca gājējai, kura pēc ceļu satiksmes negadījuma gāja bojā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Valsts policija informē, ka ap plkst.20 Saldū nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli uzbr...

Ukrainas likvidējusi 70 no 250 Krievijas otrā sūtījuma irāņu droniem

Ukrainas pretgaisa aizsardzības sistēmas notriekušas aptuveni 70 no 250 irāņu bezpilota lidaparātiem, kurus Krievija saņēmusi otrajā sūtījumā no Teherānas, paziņojis Ukrainas Bruņoto spēku Gaisa spēku pavēlniecības pārstāvis Jurijs Ihnats.

"Pēdējo divu ...



Komentāri