lv
byvZirmsw56lBhruXDh0J1VbQCydNvDR8TxIWQS1
811853

Dienvidkurzemes novadā izskaloto ceļu saremontēs tuvākajās dienās

Dienvidkurzemes novadā izskaloto ceļu saremontēs tuvākajās dienās

Dienvidkurzemes novadā pagājušās nedēļas nogalē straujās sniega kušanas dēļ izskaloto ceļu pašvaldības komunālā pārvalde saremontēs tuvākajās dienās, informēja Dunikas un Rucavas pagastu pārvaldes apvienības vadītāja Agija Kaunese.

Viņa pastāstīja, ka informāciju par izskaloto ceļu Sikšņi-Slampe pagastu pārvalde saņēmusi 24.decembrī. Uzreiz pēc informācijas saņemšanas ceļš norobežots. Tuvākajās dienās tiks ievietota jauna caurule un uzbērta grants.

Šo ceļa posmu galvenokārt izmanto meža izstrādātāji, kuri to var apbraukt pa AS "Latvijas valsts mežu" jaunizbūvētajiem meža ceļiem un apkārtnes iedzīvotāji šajā ceļa posmā netiek nošķirti no ārpasaules, piebilda Kaunese.

Bijušais Krievijas policists tiesas ceļā panāk patvēruma piešķiršanu Latvijā

Administratīvā rajona tiesa decembra vidū pretēji Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) lēmumam uzdevusi sniegt patvērumu Latvijā kādam bijušajam Krievijas karavīram un policijas darbiniekam, liecina publiski pieejamais tiesas spriedums.

Kriev...

Saulainie citrusaugļi. Ko mēs par tiem zinām?

Lai arī pie mums tie neaug, daudzās mājās ikdiena nav iedomājama bez kāda salda, sulīga un vitamīniem bagāta citrusaugļa. Tik līdzīgi un reizē tik dažādi! Starp citrusiem ikviens atradīs savai gaumei tīkamāko. Šoreiz par apelsīniem, mandarīniem, pomelo...

Bīstamākajos ceļu punktos ik gadu reģistrē vairāk nekā 100 satiksmes negadījumu
Latvijā ir divi "bīstamie punkti" – publiskās stāvvietas pie tirdzniecības centra "Spice" un "Alfa", kuros ceļu satiksmes negadījumi (CSNg) tiek reģistrēti ne retāk kā 100 reizes gadā, liecina Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) apko...


Komentāri