lv
nRdsKDv4QwOORGduvj7H7fKkjHRORjrkdI79JZF7
811213

Deputāti spriedīs par birokrātijas mazināšanu un energodrošību

Deputāti spriedīs par birokrātijas mazināšanu un energodrošību

Saeimas deputāti janvāra pirmajā pusē komisiju sēdēs plāno spriest par risinājumiem birokrātijas mazināšanai un par Latvijas energodrošību.

11.janvāra sēdē Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā skatīs Valsts kancelejas ziņojumu par Valsts pārvaldes modernizācijas plānu 2023.-2027.gadam un plānotajiem birokrātijas mazināšanas pasākumiem.

Tajā pašā dienā Ilgtspējīgas attīstības komisijas sēdē paredzēts izskatīt jautājumus saistībā ar Latvijas nacionālo enerģētikas un klimata plānu 2021.-2030.gadam.

Uz sēdi aicināti atbildīgo ministriju un uzņēmēju pārstāvji.

Savukārt Ārlietu komisijas un Eiropas lietu komisijas kopsēdē 11.janvārī plānots uzklausīt Zviedrijas vēstnieci Latvijā Kārinu Hēglundi par Zviedrijas prezidentūras prioritātēm Eiropas Savienības Padomē.

Velve: Būvniecības uzņēmumi šī gada krīzē nonāca jau sliktā formā

Būvniecības nozares uzņēmumi šī gada krīzē nonāca jau "sliktā formā", tādēļ 2022.gada nogalē noskaņojums nozarē ir ļoti pesimistisks, sacīja būvfirmas SIA "Velve" mātesuzņēmuma "MN Holding" valdes locekle Jekaterina Griga.

"Piedzīvojumi būvniecības noza...

Traģēdija Smiltenes novadā! Ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Smiltenes novadā pirmdien ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.14.31 glābēji devās uz Smiltenes novadu, kur uzņēmuma teritorijā dega vienstāva ēkas grīda un sadzīves mantas 20 kvadrātmetru pla...

Taivānā pagarinās obligātā militārā dienesta laiku
Taivāna no 2024. gada pagarinās obligāto militāro dienestu no pašreizējiem četriem mēnešiem līdz vienam gadam, atsaucoties uz prezidentes Cai Inveņas paziņojumu, raksta "Al Jazeera".


Komentāri