lv
mqPTNX4BS1cXdM6jCmTD6ujQTKj8XdbrTLw6ekNi
809298

Madonas Kultūras namā notiks komponista Marhileviča un aktrises Lūriņas koncerts

Madonas Kultūras namā notiks komponista Marhileviča un aktrises Lūriņas koncerts

Madonas Kultūras namā šodien plkst.19 notiks komponista Ulda Marhileviča un Latvijas Nacionālā teātra aktrises Ditas Lūriņas koncerts "Vēl mirkli padomā par mani", informēja producents Sandis Mohovikovs.

Koncerta sākumdaļā mākslinieki ieskandinās 2024.gadā gaidāmo dzejnieces Broņislavas Martuževas simtgadi, ļaujot klausītājiem ielūkoties topošajā dziesmu ciklā, kas veltīts dzejniecei un izbaudot arī Martuževas dzeju Lūriņas lasījumā.

Pēc tam sekos atskats uz jau zināmākām Ziemassvētku dziesmām, kas tapušas dažādos Marhileviča daiļrades posmos un šoreiz izskanēs jaunās aranžijās. Koncertā izskanēs arī zināmi pasaules Ziemassvētku korāļi.

Koncertos piedalīsies mūziķu grupa Marhileviča vadībā - vijolnieks Dzintars Beitāns, basģitārists Modris Laizāns, sitaminstrumentālists Ivars Kalniņš, vokāliste Zane Biķe un ģitārists Jānis Kalniņš. Pie klavierēm būs Marhilevičs pats.

Koncertprogramma "Vēl mirkli padomā par mani" izskanēs arī rīt, 28.decembrī, plkst.19 Ādažu Kultūras centrā un ceturtdien, 29.decembrī, plkst.19 Krustpils Kultūras namā.

Baltezera baznīcā izskanēs koncertprogramma Vai zini, kas ir mīlestība

Baltezera baznīcā šodien plkst.19 izskanēs aktrises un režisores Rēzijas Kalniņas, diriģenta Aināra Rubiķa un viņu draugu Ziemassvētku programma "Vai zini, kas ir mīlestība", informēja producents Sandis Mohovikovs.

Koncertā satiksies garīgi dziedājumi u...

Latvijas Mākslinieku savienības galerijā notiks koncerts Krustceles

Latvijas Mākslinieku savienības galerijā, izstādes "Маріуполь не скорний"/ "Mariupole-nesalauzta" laikā, šodien plkst.19 notiks trio "Metamorfoze" koncerts "Krustceles", informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Liene Dobičina.

Viņa norāda, ka koncerta progr...

Latvijas autoceļu uzturētāja apgrozījums deviņos mēnešos samazinājās par 2,8%

Autoceļu ikdienas uzturēšanas uzņēmums VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" (LAU) šogad deviņos mēnešos strādāja ar 58,918 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,8% mazāk nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, kā arī uzņēmums cieta 311 686 eiro zaudējum...



Komentāri