lv
YzVeiOJNT8sHc1foM6UcUMXI9Igw6PKG3QGvV3dm
804812

Diennakts tiešraidē spriedīs par tēmu "Vai māksla var izglābt Eiropu?"

Diennakts tiešraidē spriedīs par tēmu "Vai māksla var izglābt Eiropu?"

Biedrība "Klubs "Māja" - Jaunatne vienotai Eiropai" no šodienas plkst.17 līdz rītdienas plkst.17 rīkos audio un video tiešraidi par tēmu "Vai māksla var izglābt Eiropu?", informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Sintija Beitāne.

Viņa norāda, ka 24 stundu tiešraides mērķis ir izglītot jauniešus par aktuālo Eiropas Savienībā caur mākslas perspektīvu.

Pasākuma organizēšanas procesa iesaistās "Klubs "Māja" - Jaunatne vienotai Eiropai" vairākas vienības. Galvenais organizators ir vienība "De.ģenerācija", kas ir platforma jauno mākslinieku izaugsmei nacionālā un starptautiskā mērogā.

Savukārt palīgorganizatori ir vienība "Rīgas Istaba", kas ikdienā pulcē jauniešus no Latvijas, primāri Rīgas, un uzrunā, izglīto, balstoties uz vienības vērtībām. Pasākumu palīdz organizēt "Klubs "Māja"" podkāsts "Kontrasts", kas ir jauniešu izveidots audio saturs, kur raidījuma vadītāji ir jaunieši, kuri sniedz savu perspektīvu par sabiedrībai aktuālām tēmām.

Programmā ietilps dažādas diskusijas, sarunas, intervijas un mākslas plenērs uz vietas tiešraidē. Diskusijas būs par tādām tēmām, kā, piemēram, "Māksla kā informācijas avots", "Mākslai vajag telpu", "Papildus finansējums mākslai", "Māksla kā protests", "Vai vīriešu dzimums vispār var būt radošs?", "Hobiju un aktivitāšu aktualizēšana darba tirgū", "Kā jaunatnes organizācijas var ar jauniešiem strādāt caur mākslu?", "Kā pelnīt ar savu hobiju?".

Tiešraidi varēs klausīties ikviens interesents sociālā medija "Facebook" lapā "Club "The House", sekojot saitei "ej.uz/24Hradio".

Latvijas junioru hokeja izlase pasaules čempionāta pirmajā mačā zaudē ASV

Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlase pirmdien Monktonā pasaules junioru čempionāta pirmajā spēlē ar rezultātu 2:5 (0:0, 2:2, 0:3) zaudēja vienaudžiem no ASV, kuri ir vieni no meistarsacīkšu favorītiem.

Latvijas izlases labā vārtus guva Anrī Ravinskis un ...

Nodokļi, sodi, tiesas: kā izīrēt mājokli un gulēt mierīgi
Situācijā, kad aug komunālo pakalpojumu cenas, daudzi iedomājas par mitekļa izīrēšanu. Valsts ienākumu dienests (VID) atgādina: dzīvojamo telpu izīrēšana par maksu tiek klasificēta kā saimnieciskā darbība un šie ienākumi tiek aplikti ar ienākuma nodokl...
Janvārī norisināsies latviešu valodas valsts olimpiādes otrā kārta 7.-8.klašu grupā
Rīga, 26.dec., LETA. Latviešu valodas valsts 39.olimpiādes otrā kārta 7.-8.klašu grupā skolām, kas īsteno mazākumtautību izglītības programmu, notiks 10.janvārī, liecina informācija Valsts izglītības satura centra mājaslapā.

Rīga, 26.dec., LETA...



Komentāri