lv
Kq4wxNEV5Q9LUgwDKLAJVQJRnNKfwLxhDg9NJVmN
796492

Svētdien sākti 12 kriminālprocesi par auto vadīšanu stiprā reibumā

Svētdien sākti 12 kriminālprocesi par auto vadīšanu stiprā reibumā

Aizvadītajā diennaktī par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti 11 kriminālprocesi, bet viens kriminālprocess sākts par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā, informēja Valsts policijā.

Trim no aizturētajiem tiks konfiscētas automašīnas, bet no pārējiem deviņiem tiks piedzīta reibumā vadītā spēkrata vērtība.

Jau ziņots, ka kriminālprocess tiek sākts un transportlīdzeklis tiek konfiscēts, ja īpašnieks to vadījis stiprā alkohola reibumā - virs 1,5 promilēm -, jebkādā narkotisko vielu reibumā vai atteicies pārbaudīt apreibinošo vielu klātbūtni organismā.

Gadījumos, ja reibumā vadītais transportlīdzeklis pieder citai personai, no vainīgā piedzen pilnu vai daļēju šī transportlīdzekļa vērtību.

Vēl pret septiņiem dzērājšoferiem svētdien sākti administratīvo pārkāpumu procesi, jo viņi pie stūres bija sēdušies reibumā robežā no 0,5 līdz 1,5 promilēm.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 299 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 87 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Mairis Briedis Ziemassvētkos izstaidzina Stienīti (+VIDEO)

Pašmāju slavenākais bokseris Maris Briedis pirms Ziemassvētkiem bija devies uz patversmi, lai iepriecinātu mūsu mazākos draugus - dzīvniekus, kas palikuši bez mājām.

Protams, viņš atveda lielus maisus ar suņu un kaķu barību, kā arī izveda pastaigā suni ...

Šmakovkas muzejā varēs apskatīt destilācijas procesu klātienē

Muzeja viesi par šmakovkas tapšanas procesu varēs uzzināt ne tikai ar digitālās ekspozīcijas starpniecību, bet arī apskatīt destilācijas procesu klātienē, informēja Daugavpils pašvaldība.

Destilācijas procesa paraugdemonstrējumi Šmakovkas muzejā notiks ...

Maskava: Ukrainas drona uzbrukumā Krievijas bāzei nogalināti trīs karavīri

Ukrainas drona trieciena rezultātā naktī no svētdienas un pirmdienu Krievijas Engelsas gaisa spēku bāzē Saratovā dzīvību zaudējuši trīs Krievijas karavīri, vēsta Krievijas mediji.

Tas ir jau otrais bezpilota lidaparātu uzbrukums Engelsas gaisa spēku bāz...



Komentāri