lv
0lZV32UDBcpneuoJEIB7Z0nIYsrnzVrujKo51Tun
795823

Neapēstā svētku mielasta etiķete jeb ko iesākt ar ēdiena pārpalikumiem?

Neapēstā svētku mielasta etiķete jeb ko iesākt ar ēdiena pārpalikumiem?
Decembris ir teju gaidītākais un svētkiem piesātinātākais gada mēnesis, kad plašākā pulkā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem baudām kopā būšanu pie bagātīgi klāta galda. Galdā tiek celti ēdieni un dzērieni tik bagātīgi, ka bieži vien pēc svētkiem paliek pāri. "Putnu fabrika Ķekava" pārtikas eksperti ir apkopojuši noderīgus padomus, kas palīdzēs būt ilgtspējīgākiem šajos svētkos un rast jaunas idejas, kā izmantot svētku galda pārpalikumus ikdienā, samazinot ēdiena izšķērdību.
VEF Kultūras pilī notiks dziedātāja Igo Ziemassvētku koncerti Tevi gaidot

VEF Kultūras pilī šodien plkst.15 un 18 notiks dziedātāja Igo Ziemassvētku koncerti "Tevi gaidot", informēja producents Sandis Mohovikovs.

Dziedātājs kopā ar domubiedriem - komponistu un pianistu Jāni Strazdu, bundzinieku Aini Zavacki un kontrabasistu A...

Ventspils koncertzālē Latvija uzstāsies dziedātāji Muktupāvels, Vaice un Roze

Ventspils koncertzālē "Latvija" šodien plkst.12 un 16 Ziemassvētku koncertā uzstāsies dziedātāji Sonora Vaice, Zigfrīds Muktupāvels un Uģis Roze, informēja "Producentu grupas 7" pārstāve Maija Tālberga.

Viņa norāda, ka koncertā skanēs gan tradicionālās ...

Lielajā ģildē notiks vijolnieka Bulajeva un pianistes Egliņas Ziemassvētku koncerts

Lielajā ģildē šodien plkst.18 notiks vijolnieka Daniila Bulajeva un pianistes Agneses Egliņas Ziemassvētku koncerts, kurā mākslinieki atskaņos Johannesa Brāmsa un Henrija Veņavska skaņdarbus, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Krista Kristiāna Pugača...



Komentāri