lv
LTfzH7jvdgWtYDQ2cKsfQ12r022JFOetdnffKS4q
795221

VEF Kultūras pilī notiks dziedātāja Igo Ziemassvētku koncerti Tevi gaidot

VEF Kultūras pilī notiks dziedātāja Igo Ziemassvētku koncerti Tevi gaidot

VEF Kultūras pilī šodien plkst.15 un 18 notiks dziedātāja Igo Ziemassvētku koncerti "Tevi gaidot", informēja producents Sandis Mohovikovs.

Dziedātājs kopā ar domubiedriem - komponistu un pianistu Jāni Strazdu, bundzinieku Aini Zavacki un kontrabasistu Aivaru Meijeru - sagatavojis jaunu Ziemassvētku programmu. Igo koncertā priecēs skatītājus arī ar vijoles un mutes harmoniku spēli.

Koncertos skanēs gan pašu radīta, gan pasaulē pazīstama Ziemassvētku mūzika. Tāpat būs dažādi muzikāli pārsteigumi, kuri gatavoti šiem koncertiem, būs dzirdami pirmatskaņojumi. Programmā iekļauta arī šogad tapusī Igo un Strazda jaunā dziesma "Tevi gaidot".

Koncerta viešņa būs dziedātāja Katrīna Dimanta.

Ventspils koncertzālē Latvija uzstāsies dziedātāji Muktupāvels, Vaice un Roze

Ventspils koncertzālē "Latvija" šodien plkst.12 un 16 Ziemassvētku koncertā uzstāsies dziedātāji Sonora Vaice, Zigfrīds Muktupāvels un Uģis Roze, informēja "Producentu grupas 7" pārstāve Maija Tālberga.

Viņa norāda, ka koncertā skanēs gan tradicionālās ...

Lielajā ģildē notiks vijolnieka Bulajeva un pianistes Egliņas Ziemassvētku koncerts

Lielajā ģildē šodien plkst.18 notiks vijolnieka Daniila Bulajeva un pianistes Agneses Egliņas Ziemassvētku koncerts, kurā mākslinieki atskaņos Johannesa Brāmsa un Henrija Veņavska skaņdarbus, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Krista Kristiāna Pugača...

Kandavā varēs piedzīvot pasaku stāstus

Šodien Kandavas kultūras namā un vecpilsētas Promenādē no plkst.14 līdz 18 varēs piedzīvot "Pasaku stāstus Kandavā", uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Lieli un mazi kandavnieki un pilsētas viesi varēs izstaigāt Kandavas vecpilsētu un piedzīvot septiņu ...



Komentāri