lv
PymffKxenyk3qdWAFGJzuo6vRKFAeceNBJ7wy1cx
793293

Pirmdienas rītā apmācies laiks

Pirmdienas rītā apmācies laiks
Rīga, 26.dec., LETA. Otro Ziemassvētku rītā Latvijā ir pārsvarā apmākušās debesis, bez nokrišņiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 26.dec., LETA. Otro Ziemassvētku rītā Latvijā ir pārsvarā apmākušās debesis, bez nokrišņiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns līdz mērens dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra Kurzemē un Zemgalē 0..-5 grādi, Vidzemē un Latgalē -5..-9 grādi.

Biezākā sniega sega ir 11 centimetri Alūksnē, 12 centimetri Madonā un 13 centimetri Dagdā. Daudzviet Kurzemē un vietām valsts centrālajā daļā sniega nav.

Rīgā mākoņains rīts, dienvidaustrumu vējš pūš ar ātrumu četri pieci metri sekundē, gaisa temperatūra -5 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdienas pēcpusdienā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,1 grāda Ainažos līdz -5,6 grādiem Gulbenē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 25.decembrī bija +25 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -29 grādi Skandināvijas ziemeļos.

Ziemassvētki Latvijā noslēgsies ar brāzmainu vēju un sniegputeni
Rīga, 26.dec., LETA. Pirmdien, Otrajos Ziemassvētkos, Latvijā pastiprināsies dienvidaustrumu vējš un, sākot ar Dienvidkurzemi, gaidāms sniegputenis, prognozē sinoptiķi.

Rīga, 26.dec., LETA. Pirmdien, Otrajos Ziemassvētkos...

Aptauja: Aizvien vairāk iedzīvotāju uzskata, ka sliktākais Covid-19 posms aiz muguras
Rīga, 26.dec., LETA. Latvijā aizvien vairāk cilvēku uzskata, ka sliktākais Covid-19 posms ir aiz muguras - šādam viedoklim sliecas piekrist 79% aptaujāto iedzīvotāju, kas ir līdz šim augstākais rādītājs, secināts "Benu aptiekas" Stresa termometra datos...
Elektrovilcieni kursēs pēc brīvdienu grafika
Rīga, 26.dec., LETA. Pirmdien elektrovilcieni kursēs pēc brīvdienu grafika, savukārt dīzeļvilcienu grafikā būs izmaiņas, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Rīga, 26.dec., LETA. Pirmdien elektrovilcieni kursēs pēc brīvdie...



Komentāri