lv
OZFJ0Dq2UAFnKdc3jwH42vYYIshvy9PaSUGwgYLF
769534

Rīgas Lutera baznīcas mācītājs: Šis gads nesis daudz tumšā, bet nedrīkst aizmirst par cerību

Rīgas Lutera baznīcas mācītājs: Šis gads nesis daudz tumšā, bet nedrīkst aizmirst par cerību
Kristieši visā pasaulē sestdien, 24. decembrī, svin Ziemassvētku vakaru – Jēzus Kristus dzimšanas dienu. Bībelē teikts, ka Jēzus piedzima Bētlemē – kūtiņā, un šī aina svētku laikā bieži pamanāma pie baznīcām. Šis gads nesis daudz tumšā, līdz ar kara darbību Ukrainā, uzsvēra mācītājs Linards Rozentāls. Tomēr Ziemassvētkos nedrīkst aizmirst par cerību un ticību gaišākai nākotnei, saglabājot cilvēcību.
Afganistānā vairāki desmiti sieviešu protestē pret izglītības aizliegumu

Sestdien Herātā Afganistānas rietumos ielās izgājuši vairāki desmiti sieviešu un meiteņu, lai protestētu pret talibu režīma ieviesto sieviešu izglītības aizliegumu.

Talibu drošības spēki demonstrantu izklīdināšanai pielietojuši stekus un nūjas, kā arī ...

Vācijā joprojām ir vislielākais patvēruma pieprasītāju skaits ES

Vācija joprojām starp Eiropas Savienības (ES) valstīm ir pirmajā vietā pēc patvēruma pieprasījumu skaita, atsaucoties uz slepenu Eiropas Komisijas (EK) ziņojumu par migrāciju un bēgļiem, sestdien vēsta laikraksts "Die Welt".

Saskaņā ar šo dokumentu, kur...

Apgabaltiesa februārī atkārtoti skatīs 'Winergy' lietu par 2,1 miljona eiro izkrāpšanu valstij
Rīgas apgabaltiesa 2023. gada 8. februārī rakstveida procesā atkārtoti vērtēs lietu par valsts budžeta līdzekļu izkrāpšanu, vērtējot iepriekš piespiesto sodu apsūdzētajiem un SIA "Winergy" piemēroto piespiedu ietekmēšanas līdzekli, aģentūru LETA inform...


Komentāri