lv
9oxT0cYvaII0e97R3iaNOcDKd1Eni6XuYjDGG7MQ
76682

Aizputes pagastā traģēdija! Kopā dzerot jaunietis nogalina senioru

Aizputes pagastā traģēdija! Kopā dzerot jaunietis nogalina senioru

Aizputes pagastā kopīgas alkohola lietošanas laikā kāds jaunietis nogalinājis senioru, informēja Valsts policija.

Policijā 4.novembra vakarā saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novada Aizputes pagastā kādā īpašumā ir atrasts miris vīrietis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Policija notikuma vietā sastapa vairākas personas. Noskaidrots, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlās konflikts, kā rezultātā tika nodarīti miesas bojājumi kādam senioram. Izsauktie mediķi konstatēja vīrieša nāvi.

Policija par notikušo sāka kriminālprocesu par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Likumsargi uz aizdomu pamata par nozieguma izdarīšanu aizturēja pilngadīgu jaunieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā. Jaunietim kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Talsu novada domnieki atlaiž priekšsēdētāju Pētersoni

Talsu novada domes deputāti ārkārtas sēdē ar 10 balsīm "par" un deviņām balsīm "pret" no domes priekšsēdētājas amata atbrīvoja Sandru Pētersoni (NA).

Ārkārtas sēdē Pētersone uzsvēra, ka amatā aizvadītais laiks viņai ir bijis izaicinājumu pilns, īstenojo...

Lietuva var! Viņi atklāj tirdzniecības pārstāvniecību Taivānā

Lietuva pirmdien atklājusi tirdzniecības pārstāvniecību Taivānā, paziņoja Lietuvas Ekonomikas un inovāciju ministrija.

"Šodien mēs varam novērtēt pirmos Lietuvas un Taivānas ekonomiskās sadarbības panākumus. Nešaubos, ka, atklājot Lietuvas tirdzniecības...

Amuna jeb Dāvis Ķimenis dodas piedalīties TV šovā Malaizijā

Ar sociālo tīklu palīdzību “drag queen” Amuna, īstajā vārdā Dāvis Ķimenis, paziņoja, ka lido uz Malaiziju, lai piedalītos televīzijas šovā. Brauciens un nezināmais Dāvī radīja mazu satraukumu, bet viņš arī priecājās par iespējām, ko piespēlē dzīve.

Uzru...



Komentāri