lv
mlZ3smlV8qNM4MfiiyIjqAseadMv7qgR3NIrJsW8
76673

Amuna jeb Dāvis Ķimenis dodas piedalīties TV šovā Malaizijā

Amuna jeb Dāvis Ķimenis dodas piedalīties TV šovā Malaizijā

Ar sociālo tīklu palīdzību “drag queen” Amuna, īstajā vārdā Dāvis Ķimenis, paziņoja, ka lido uz Malaiziju, lai piedalītos televīzijas šovā. Brauciens un nezināmais Dāvī radīja mazu satraukumu, bet viņš arī priecājās par iespējām, ko piespēlē dzīve.

Uzrunājot atbalstītājus, Dāvis saka, ka gaidījis vairākus mēnešus un beidzot tā diena ir klāt – viņš dodas uz Malaiziju.

Diemžēl, līdz šova iznākšanai, viņš nevarēs pastāstīt, parādīt aizkulises, jo kontraktā ir punkts par satura neizpaušanu. Iespējams izdosies informēt par pašsajūtu un dalīties emocijās, kas neskar šovu.

Mākslinieks piebilst, ka viņa dzīve ir traka, reizēm viņam tiek piespēlētas tādas iespējas, kas citiem tikai rādās sapņos.

“Esmu uztraukts, neko nesaprotu, liekas traki. Manī ir dīvains satraukums,” tā Dāvis pirms aizlidošanas.

Priekšā Dāvim 15 stundu lidojums, kam sekos piedzīvojumu sākums Malaizijā. Mākslinieks sola, cik vien iespējams sazināties ar faniem un stāstīt, kā viņam iet.

Pirms izlidošanas Dāvis izbalināja matus, lai parādītos jaunā ampluā, sakot, lai puiši nu no viņa piesargās. Blondi mati bijis sen lolots sapnis.

Ukrainā reaģē uz Elksniņa izteikumiem par Krimu un Ukrainu
Ukrainas Ārlietu ministrijas pārstāvis komentējis Daugavpils mēra Andreja Elksniņa izteikumus, kuros viņš paziņoja, ka "Krima ir Krievijas sastāvā" un izvairījās Krieviju atzīt par agresoru un kara uzsācēju, vēsta portāls "Liga".
No amata atbrīvo Talsu domes priekšsēdētāju Pētersoni
Talsu novada deputāti pirmdien, 7. novembrī, ārkārtas domes sēdē ar desmit balsīm "par" un deviņām "pret" atbalstīja priekšsēdētājas Sandras Pētersones (NA) atbrīvošanu no amata.
Desmit gadu laikā negadījumos medībās bojā gājuši pieci cilvēki
Pēdējo desmit gadu laikā konstatēti 403 medību drošības prasību pārkāpumi un notikuši 29 nelaimes gadījumi, no kuriem pieci beigušies letāli, liecina Valsts meža dienesta (VMD) apkopotā statistika.


Komentāri