lv
TY4EqFVfKz4jxBP2vOwHmQSVfoEtlivd6R0PY2GK
763204

Vairākas slēpošanas trases atkušņa dēļ slēgtas, bet citās - izmaiņas

Vairākas slēpošanas trases atkušņa dēļ slēgtas, bet citās - izmaiņas

Vairākas slēpošanas trases atkušņa dēļ slēgtas, savukārt citās veiktas izmaiņas Ziemassvētku brīvdienu darba laikā, apkopoja aģentūra LETA.

Saskaņā ar oficiālajās uzņēmumu tīmekļvietnēs publiskoto informāciju, patlaban uz laiku slēgta trase "Rāmkalnos" un "Ozolkalnā".

Tikmēr "Kamparkalna" tīmekļvietnē norādīts, ka, ņemot vērā, ka laika prognozes var mainīties, informācija par turpmāko darba laiku sekos. Pašlaik plānots, ka 24.decembrī "Kamparkalns" strādās no plkst.12 līdz 17, bet 25.decembrī - no plkst.10 līdz 22.

Publiskotā informācija liecina, ka "Reiņa trase" 24.decembrī strādās no plkst.10 līdz 16, bet 25.decembrī - no plkst.10 līdz 19.

"Milzkalns" tīmekļvietnē uzskaitīts, ka 24.decembrī tā darba laiks būs no plkst.10 līdz 17, 25.decembrī no plkst.11 līdz 22, bet 26.decembrī "Milzkalns" strādās no plkst.10 līdz 21.

Tikmēr "Riekstukalns" 24.decembrī cer strādāt no plkst.9 līdz 18, kamēr svētdienā, 25.decembrī, tas būs atvērts no plkst.11 līdz 22.

Ugunsgrēkā veco ļaužu pansionātā Krievijā gājuši bojā 20 cilvēki

Krievijas pilsētā Kemerovā naktī izcēlās ugunsgrēks veco ļaužu pansionātā, kurā gājuši bojā 20 cilvēki, bet seši cietuši, ziņoja Krievijas mediji, atsaucoties uz Ārkārtas situāciju ministriju.

Ierodoties pirmajām glābēju vienībām, bija redzama atklāta d...

Kafijas un granātābolu Ziemassvētku punšs
Reibinošs un salds kokteilis Ziemassvētku galdam vai Jaunā gada svinībām, lai svinētāji nezaudētu možumu – to lieliski paveiks kokteilī esošā kafija. Recepti piedāvā Jevgēnija Jansone sadarbībā ar veikalu tīklu "AlkoOutlet".
Mīlestība, kas nav jānopelna. Saruna ar bīskapu un četru bērnu tēti Rinaldu Grantu
Rinalds Grants ir Lutera akadēmijas prorektors, kurš kopš vasaras iecelts arī bīskapa amatā. Jau vairāk nekā 20 gadus viņš kalpo Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā, kas sabiedrībā zināma kā draudze, kurā ir daudz gados jaunu cilvēku. Viņš arī četru bērnu ...


Komentāri