lv
FUz6vKccyV84y7kVkJNk7I3DmiOJrrnyFi13TlvW
763136

Mīlestība, kas nav jānopelna. Saruna ar bīskapu un četru bērnu tēti Rinaldu Grantu

Mīlestība, kas nav jānopelna. Saruna ar bīskapu un četru bērnu tēti Rinaldu Grantu
Rinalds Grants ir Lutera akadēmijas prorektors, kurš kopš vasaras iecelts arī bīskapa amatā. Jau vairāk nekā 20 gadus viņš kalpo Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā, kas sabiedrībā zināma kā draudze, kurā ir daudz gados jaunu cilvēku. Viņš arī četru bērnu tēvs, un sarunā atzīst: "Ir svarīgi, ka mēs bērnus izaicinām, motivējam, izvedam viņus pasaulē, bet tas būs veselīgi tikai tad, ja vēl pirms tam mēs atradīsim veidus, kā saviem bērniem pateikt – tu esi mīlēts, tu esi drošā vietā, tev nav jānopelna mana mīlestība vai jāattaisno sava eksistence."
"Balta": Līdz ar ledu un sniegu par 23% palielinājies gūto traumu skaits
Rīga, 24.dec., LETA. Šī gada novembrī līdz ar ledu un sniegu par 23% palielinājies atlīdzības pieteikumu skaits par gūtajām traumām, liecina apdrošināšanas sabiedrības "Balta" (PZU grupa) apkopotie dati.

Rīga, 24.dec., LETA. Šī gada novembrī lī...

NMPD aicina svētku laikā parūpēties par senioru drošību un veselību
Rīga, 24.dec., LETA. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) aicina iedzīvotājus svētku laikā parūpēties par senioru drošību un veselību, vēsta NMPD paziņojums sociālajos medijos.

Rīga, 24.dec., LETA. Neatlie...

Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainās, kamēr Viļņā cenas turpina sarukt
Rīga, 24.dec., LETA. Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainījās, bet Viļņā turpinājās cenu kritums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Rīga, 24.dec., LETA. Pagāju...



Komentāri