lv
YkkChNsa9YqTVPTGNo7UJzcw92QwuFpg3DE1gg0v
757454

Policija sāksi pārbaudi par tviterkonvoja automašīnas apzīmēšanu ar burtu Z

Policija sāksi pārbaudi par tviterkonvoja automašīnas apzīmēšanu ar burtu Z

Valsts policija sāksi resorisko pārbaudi par tā dēvētā tviterkonvoja akcijās iesaistītas automašīnas apzīmēšanu ar burtu "Z", ko parasti izmanto Ukrainā karojošā Krievijas armija.

Izsaukums uz Eduarda Smiļģa ielu 9, Rīgā, policijā saņemts ceturtdien, 22.decembrī, iformē Valsts policija.

Likumsargi par šo gadījumu uzsākuši resorisko pārbaudi, lai noskaidrotu notikušā apstākļus un apzinātu iespējamās vainīgās personas.

Tāpat tiek aicināts atsaukties aculieciniekus, kuri 21.decembra pievakarē un naktī uz 22. decembri atradušies Smiļģa ielā 9 vai netālu no tās un var sniegt jebkādu noderīgu informāciju, ziņojot policijai pa tālruņa numuru 110.

"Tviterkonvoja" organizators Reinis Pozņaks sociālajos tīklos ievietojis foto ar apķēpāto auto un ierakstījis, ka "Kremļa deģenerāti savā izmisumā ķeras pie alfabēta".

Oktobra sākumā Jaunmārupē tika apzagtas Ukrainas aizstāvjiem paredzētās automašīnas.

Toreiz Pozņaks sociālajos tīklos vēstīja, ka nozagti kopumā 18 akumulatori un viens riteņu komplekts. Pozņaks arī pateicās sabiedrībai par atbalstu, kura jau paspējusi sagādāt jaunus akumulatorus.

Portālā "ziedot.lv" jau kopš aprīļa ir iespējams atvēlēt ziedojumus "tviterkonvojs Ukrainai" projektam, kas paredzēts Ukrainas aizstāvjiem. Šajā projektā tiek gādātas ātrās palīdzības mašīnas, džipi prettanku ieroču pārvietošanai, kā arī busiņi apgādēm un pozīciju maiņām.

Līdz šim Ukrainā nogādāti simtiem spēkratu.

Kariņš nākamnedēļ dosies atvaļinājumā

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) no pirmdienas, 26.decembra, līdz piektdienai, 30.decembrim, dosies atvaļinājumā, informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Par Ministru prezidenta pienākumu izpildītāju uz atvaļinājuma lai...

Mamedova dēļ Saskaņa būs prasīgāka kandidātu atlasē pirms vēlēšanām

Reaģējot uz Eldara Mamedova atstādināšanu no padomnieka amata Eiropas Parlamentā, partijā "Saskaņa" uzsver, ka viņš nekad nav bijis tās biedrs, reizē partija turpmāk būšot prasīgāka kandidātu atlasē uz vēlēšanām.

"Saskaņas" priekšsēdētājs Jānis Urbanovi...

Staķis: Rīgas dome neatsakās no vietējiem produktiem

Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) paustās bažas par Rīgas domes atteikšanos no vietējiem produktiem ir nepamatotas, piektdien žurnālistiem stāstīja Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP).

Rīgas lēmums janvārī pievienoties a...



Komentāri