lv
nsNvJz9569YAf1uhRuhEZWgSK0KIsZ3VmTpyKR4x
757453

Kariņš nākamnedēļ dosies atvaļinājumā

Kariņš nākamnedēļ dosies atvaļinājumā

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) no pirmdienas, 26.decembra, līdz piektdienai, 30.decembrim, dosies atvaļinājumā, informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Par Ministru prezidenta pienākumu izpildītāju uz atvaļinājuma laiku iecelts finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Atvaļinājuma laikā Ministru prezidents turpinās sekot līdzi aktuālajiem notikumiem gan Latvijā, gan pasaulē, lai nepieciešamības gadījumā nekavējoties atgrieztos pie amata pienākumu pildīšanas.

Mamedova dēļ Saskaņa būs prasīgāka kandidātu atlasē pirms vēlēšanām

Reaģējot uz Eldara Mamedova atstādināšanu no padomnieka amata Eiropas Parlamentā, partijā "Saskaņa" uzsver, ka viņš nekad nav bijis tās biedrs, reizē partija turpmāk būšot prasīgāka kandidātu atlasē uz vēlēšanām.

"Saskaņas" priekšsēdētājs Jānis Urbanovi...

Staķis: Rīgas dome neatsakās no vietējiem produktiem

Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) paustās bažas par Rīgas domes atteikšanos no vietējiem produktiem ir nepamatotas, piektdien žurnālistiem stāstīja Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP).

Rīgas lēmums janvārī pievienoties a...

Rīkos 24 stundu tiešraidi jauniešu izglītošanai par aktuālo ES caur mākslas perspektīvu

Biedrība "Klubs "Māja" - Jaunatne vienotai Eiropai" ("Klubs "Māja"") rīkos 24 stundu audio un video tiešraidi no 27.decembra plkst.17 līdz 28.decembra plkst.17 par tēmu "Vai māksla var izglābt Eiropu?", iesaistot 11 Eiropas Savienības (ES) jauniešu mēr...



Komentāri