lv
UNFWJjXBgHdmSz8Y8jdoWaMUTt2j9WmCTKsCh4ZL
752993

Spožākie svētku koncerti – Zane Dombrovska un Paula Pļavniece 'KultūrKlubā'

Spožākie svētku koncerti – Zane Dombrovska un Paula Pļavniece 'KultūrKlubā'
Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas laikā Latvijas teātros un citās kultūrvietās pieejams plašs svētku koncertu un pasākumu klāsts. Kuri no tiem mirdzēs viskrāšņāk un Latvijā tiek koptas svētku koncertu tradīcijas? Par to Monika Cālīte raidījumā "KultūrKlubs" runā ar aktrisi un dziedātāju Zani Dombrovsku, Latvijas Nacionālā teātra koncerta "Spuldzēs aizdegts prieks" aranžētāju Zani Dombrovsku, kā arī režisori, Rīgas Cirka eglītes "Ziemassvētku putekļi" režisori Paulu Pļavnieci.
«Tviterkonvoja» auto apķēpāts ar «Z»; policija sāk pārbaudi
"Tviterkonvoja" automašīna naktī uz 22. decembri apķēpāta, izmantojot Krievijas armijas izmantoto atšķirības zīmi – "Z" burtus. Lai gan auto jau notīrīts, Valsts policija sākusi izmeklēšanu.
Policija Ziemassvētkos atgādina par drošību ceļu satiksmē un svētku izklaidēs
Valsts policija aicina iedzīvotājus Ziemassvētkos būt apzinīgiem un atbildīgiem gan piedaloties ceļu satiksmē, gan piedaloties dažādās svētku izklaidēs.
Benedikts: Devos uz Baltkrieviju, lai atbalstītu draugus, kas cieš no režīma

Lietuvas operas solists Vaids Vīšņausks, kas starptautiski pazīstams kā Kristians Benedikts, paziņojis, ka uzstājies Minskā pēc sava drauga, Baltkrievijas evaņģēlisko baznīcu bīskapa ielūguma un piedalījies pirmsziemassvētku pasākumos, lai atbalstītu s...



Komentāri