lv
lOYmo8CF3JcS6z9untXY02fvFfRgv2FjyIBaZkrQ
748027

Ziemassvētku dāvināšanas prieks – vai krīzes važās?

Ziemassvētku dāvināšanas prieks – vai krīzes važās?
Šis laiks, kad dārdzības dēļ arvien vairāk piedomājam pie saviem tēriņiem, daudziem liek arī apsvērt, ko un cik daudz atļauties šajos Ziemassvētkos, kādas dāvanas saviem tuvākajiem pirkt? Tas dzirdams gan savstarpējās sarunās, gan arī dažādas aptaujas rāda, ka daudzi dāvanām šogad tērēs mazāk, bet neliela daļa tās neiegādāsies vispār.
Tirgotāji: Šogad pirmssvētku laikā iedzīvotāju aktivitāte tirdzniecības centros un internetā ir augsta

Šogad pirmssvētku laikā iedzīvotāju aktivitāte tirdzniecības centros un internetā ir augsta, atklāja aptaujātie nozares pārstāvji.

Tirdzniecības centra "Domina Shopping" direktore Dina Bunce pauda, ka precīzus datus par decembri pagaidām nevar sniegt, j...

Nodotā svaigpiena apmērs Latvijā 11 mēnešos samazinājies par 0,1%
Rīga, 23.dec., LETA. Pārstrādei nodotā svaigpiena apmērs šogad 11 mēnešos Latvijā samazinājies par 0,1% salīdzinājumā ar 2021.gada attiecīgo periodu, veidojot 746 977 tonnas, liecina Lauksaimniecības datu centra (LDC) apkopotā informācija.

Rīga...

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ Latvijas sabiedriskais autobuss piektdien atcēlis sešus reisus Cesvaines apkaimē

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ pasažieru pārvadātājs SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" piektdien atcēlis sešus reisus Cesvaines apkaimē, liecina Autotransporta direkcijā publiskotā informācija.

Tostarp atcelts reiss Vairogi-Mentes, kas izbrauc plkst....



Komentāri