lv
vnwbhXHHznCUZYkqyzh1B4IAZenrDKNKC1gdpju1
747462

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ Latvijas sabiedriskais autobuss piektdien atcēlis sešus reisus Cesvaines apkaimē

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ Latvijas sabiedriskais autobuss piektdien atcēlis sešus reisus Cesvaines apkaimē

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ pasažieru pārvadātājs SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" piektdien atcēlis sešus reisus Cesvaines apkaimē, liecina Autotransporta direkcijā publiskotā informācija.

Tostarp atcelts reiss Vairogi-Mentes, kas izbrauc plkst.7.20, reiss Mentes-Cesvaine, kas izbrauc plkst.7.40, reiss Cesvaine-Lapukrogs, kas izbrauc plkst.8.20, reiss Lapukrogs-Cesvaine, kas izbrauc plkst.8.37, reiss Cesvaine-Lapukrogs, kas izbrauc plkst.11.20, kā arī reiss Lapukrogs-Cesvaine, kas izbrauc plkst.11.37.

Tāpat vēstīts, ka 2021.gadā "Latvijas sabiedriskais autobuss" strādāja ar 8,474 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir gandrīz 4,4 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 2,7 reizes - līdz 49 767 eiro.

Uzņēmums reģistrēts 1996.gadā, un tā pamatkapitāls ir 445 797 eiro. "Latvijas sabiedriskais autobuss" pieder SIA "B-Bus", kas savukārt pieder Īrijā reģistrētam uzņēmumam "PTC Consulting". Kompānijas patiesais labuma guvējs ir Vitālijs Komars.

Kara gadadienā Zelenskis nāks klajā ar miera plānu, vēsta laikraksts
Nākamā gada 24.februārī Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis gatavojas nākt klajā ar miera plānu, atsaucoties uz ukraiņu un Eiropas valstu diplomātiem vēsta laikraksts "The Wall Street Journal".
Čehija turpinās kontroli uz robežas ar Slovākiju
Čehija vēl vismaz mēnesi turpinās kontrolēt cilvēku un transporta plūsmu uz robežas ar Slovākiju. Brīvās cilvēku kustības ierobežojumi tika ieviesti no septembra migrācijas problēmu dēļ.
«Ziedot.lv» vadītāja: Ar lielo atbalstu ukraiņu bērniem esam parādījuši cilvēcību un iejūtību
Latvijas sabiedrība ar lielo atbalstu Ukrainas kara bērniem, labdarības maratonā "Dod pieci!" saziedojot rekordlielu summu, ir parādījusi savu cilvēcību un iejūtību. To intervijā Latvijas Radio sacīja labdarības organizācijas "Ziedot.lv" vadītāja Rūta ...


Komentāri