lv
1CbgireRwdBpps4FDN68mAD2xORWkfZ5BBN0ivWa
732746

Turpinās Ziemassvētku pasākumi Rīgā

Turpinās Ziemassvētku pasākumi Rīgā

Šodien Rīgā turpināsies Ziemassvētku pasākumi, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Šī gada noslēdzošajā "Vērmanes pasaku dārza" pasākumā šodien no plkst.18 apmeklētājus priecēs dziesmas, rotaļas un danči, tikšanās ar rūķiem un Ziemassvētku vecīti. Pasākumā uzstāsies bērnu vokālie ansambļi "Momo" un "Poppy", folkloras kopa "Teikas muzikanti", ansamblis "Rīgas pantomīma", "VEF teātris", koris "Senrīga" un "Jasmīnas koris".

Šodien un 23.decembrī Rīgas Anglikāņu Sv.Pestītāja baznīcā Ziemassvētku koncertus sniegs jauniešu koris "Balsis". Gada tumšākajā laikā programmā "Klusa nakts" ("Тиха нiч") skanēs mūzika, kas radīšot cerību tiem, kam šobrīd tās mazliet pietrūkst.

Šodien un 27.decembrī VEF Kultūras pilī skanēs koncerts "Ziemassvētki Brodvejā un Rīgā", piedaloties orķestrim "Rīga" un tādiem solistiem kā Rūta Dūduma-Ķirse, Juris Jope, Katrīna Paula Felsberga, Gustavs Melbārdis, Valts Butāns.

Rosību galvaspilsētā turpinās arī vairāki Ziemassvētku tirdziņi. Dāvanas un svētku cienastu iespējams sarūpēt Āgenskalnā, Kalnciema kvartālā, Doma laukumā, Esplanādes parkā un citviet.

Tiesneses darbnespējas dēļ uz nenoteiktu laiku atlikta tiesvedība Lemberga strīdā ar Saeimu un valdību

Tiesneses darbnespējas dēļ Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā uz nenoteiktu laiku atliek koruptīvos noziegumos apsūdzētā Ventspils domes deputāta un bijušā Ventspils mēra Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij") strīda izskatīšanu ar Saeimu ...

AT kopsapulci saistībā ar otrās digitālās televīzijas krimināllietas iztiesāšanas apturēšanu varētu sasaukt nākamā gada sākumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departamenta senatoru kopsapulci saistībā ar otrās digitālās televīzijas krimināllietas iztiesāšanas apturēšanu varētu sasaukt nākamā gada sakumā, informēja AT.

Rīgas apgabaltiesa pašlaik apelācijas kārtībā skata tā d...

Informēs par mājokļa iegādes atbalstu un tā pieejamību Latvijā

odarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla "EURES" darba mobilitātes konsultanti šodien plkst.16 pēc Latvijas laika rīkos šī gada pēdējo cikla "Esi informēts, atgriežoties Latvijā" tiešsaistes raidījumu par mājokļa iegād...



Komentāri