lv
r4MF3bT38b1QMs3V0Q31sF2gw8M1lJgOfPqwW3HW
73039

Autovadītāji - savlaicīgi aprīkojiet spēkratus ar ziemas riepām!

Autovadītāji - savlaicīgi aprīkojiet spēkratus ar ziemas riepām!

Autovadītāji aicināti savlaicīgi parūpēties par drošību uz ceļa un aprīkot spēkratus ar ziemas riepām, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

No 1.decembra visiem autotransporta līdzekļiem jābūt aprīkotiem ar ziemas riepām, tāpēc savlaicīgi jāieplāno riepu nomaiņa.

Lai arī meteorologu prognoze tuvākajās dienās vēl sola salīdzinoši siltu laiku, novembra otrajā pusē naktī atsevišķās vietās temperatūra var noslīdēt zem nulles un no rīta ceļi vietām var apledot. Tāpēc autovadītāji aicināti savlaicīgi parūpēties par drošību uz ceļa, jo vasaras riepas ir paredzētas lietošanai pie gaisa temperatūras, kas nav zemāka par +5 grādiem. Aukstākā laikā vasaras riepu gumija kļūst cietāka un tā vairs nevar pilnvērtīgi nodrošināt pietiekamu saķeri ar ceļu.

Tikmēr ceļu būvdarbu sezonas izskaņā darbi vēl turpinās 21 posmā, no tiem pieci ir uz valsts galvenajiem ceļiem, seši - uz reģionālajiem, kā arī darbi notiek uz deviņiem tiltiem un pārvadiem.

Pirmdienas joku deva

Smiekli pagarina dzīvi!

Mana friziere pabeidza manu frizūru ar vārdiem:
- Laipni lūdzam cilvēku pasaulē.

###

Literatūras skolotāja palūdza vīram atkārtot kāzu nakti vēlreiz, bet šoreiz – izteiksmīgāk.

###

– Tu mirsi nabadzībā, pavisam viens, ciešanu un s...

Trīs paņēmieni, kā uzlabot veikala pārdošanas rādītājus
Mazumtirdzniecības nozarē konkurence starp veikaliem vienmēr būs sīva – gan interneta, gan klātienes veikali savā starpā sacenšas par katru pircēju, mēģinot tos piesaistīt un, kas ir īpaši svarīgi – noturēt, motivējot veikt atkārtotu pirkumu. Kad ieras...
Veļa nežūst un veidojas pelējums? Padomi, kā samazināt mitrumu dzīvoklī
Latvijā gada aukstajā sezonā ir problēmas ar augstu gaisa mitruma līmeni iekštelpās. Uz logiem veidojas kondensāts, veļa ilgi neizžūst, uz sienām parādās pelējums, ir nepatīkams mitra gaisa klimats. Šajā rakstā atradīsiet padomus, kā atbrīvoties no pār...


Komentāri