lv
5Y6qkoSiEm2XSTzNGTSzjscHE0tEMH2NJSWzMAQf
727594

Bērnu un vecāku dievināts. Ķirurgs Džeimss Rozītis

Bērnu un vecāku dievināts. Ķirurgs Džeimss Rozītis
Kurš vēl iedomātos rozā ārsta uzsvārci nodēvēt par sivēna kostīmu? Novilkt savas zeķes (!) un žaketi mīnus 10 grādos, lai uzsegtu drebošam pacientam, kamēr gaida neatliekamās palīdzības transportu uz Rīgu? Izcilais bērnu ķirurgs Džeimss Rozītis. Operāciju bloka vadītājs. Apdegumu ķirurģijas speciālists. Tēvs, vectēvs, vīrs. Silta personība. Viņa pēkšņā nāve satrieca pacientus, no kuriem daudzi jau ir pieauguši cilvēki, taču turpina nest sirdī atmiņas par sirsnīgo ārstu. Ķirurgu, kura joki bija asi kā skalpelis. Ar jokiem ķirurgi griež realitāti, jo tā ir vieglāk dzīvot šajā profesijā.
'Cehs.lv': Drupaču rupuči jeb kas 2022. gadam kopīgs ar caurumu tualetes sienā
"Šis čalis noteikti nemāk pat izdegušu spuldzīti nomainīt," pie sevis nosmīnēju, kofīšopā vērojot otrā stūrī sēdošo Bezglutēna Barontēvu ar roku klapējam ārā no brašās bārdas melleņu mafina drupačas. Viens no piectūkstoš tādu pašu – ar rūtainu flaneļa ...
Lielbritānijas tiesa ES pilsoņu uzturēšanās noteikumus atzīst par pretlikumīgiem
Londona, 21.dec., LETA--DPA/PA MEDIA. Tiesa atzinusi, ka Lielbritānijas noteiktā kārtība valstī dzīvojošo Eiropas Savienības (ES) pilsoņu statusa noregulēšanai pēc breksita ir nelikumīga.

Londona, 21.dec., LETA--DPA/PA MEDIA. Tiesa atzinusi, ka...

Kaufmanis pievienojas Jonātam Spānijas komandā Sant Antoni

Latvijas basketbolists Jānis Kaufmanis kļuvis par Ervīna Jonāta komandas biedru Spānijas trešās līgas jeb "LEB Plata" vienībā Ibisas "Sant Antoni", informē klubs.

Sezonas pirmo pusi 33 gadus vecais Kaufmanis pavadīja Grieķijas otrās līgas vienībā Shimat...



Komentāri