lv
BotirfGemjqKGBrYMQSQrf2IHqXoOzxKzMrpdo37
726988

Kaufmanis pievienojas Jonātam Spānijas komandā Sant Antoni

Kaufmanis pievienojas Jonātam Spānijas komandā Sant Antoni

Latvijas basketbolists Jānis Kaufmanis kļuvis par Ervīna Jonāta komandas biedru Spānijas trešās līgas jeb "LEB Plata" vienībā Ibisas "Sant Antoni", informē klubs.

Sezonas pirmo pusi 33 gadus vecais Kaufmanis pavadīja Grieķijas otrās līgas vienībā Shimatares "Ermis", kuras rindās desmit mačos vidēji 27 minūtēs guva 11 punktus.

Kaufmanis pagājušajā sezonā pārstāvēja "Valmieras Glass"/"Vidzmes Augstskola" vienību, arī spēlējot kopā ar Jonātu. Valmieras komandas sastāvā viņš pagājušajā sezonā 25 mačos vidēji izcēlās ar 15,6 punktiem, trīs atlēkušajām bumbām un 3,5 rezultatīvām piespēlēm.

Pirms atgriešanās Valmieras komandā, kurā viņš sāka savu profesionālo karjeru, Kaufmanis vienu sezonu aizvadīja Tallinas "Kalev"/"Cramo", palīdzot vienībai kļūt par Latvijas - Igaunijas līgas un Igaunijas čempionāta uzvarētāju, kā arī virs galvas celt Igaunijas kausu.

Aizsarga panākumu sarakstā ir 2013.gadā izcīnītā Latvijas čempionāta bronzas medaļa un 2016.gada Latvijas čempionāta zelts. Bez "Valmieras" aizsargs pavadījis sezonu "VEF Rīga" rindās un vienu gadu pārstāvējis arī "Ventspili". Leģionāra gaitās basketbolists spēlējis Spānijas vienībā Leidas "Forca" un Igaunijas basketbola flagmanī "Kalev/Cramo".

Ibisas komanda iepriekšējā sezonā "LEB Plata" Austrumu grupā ieņēma trešo vietu, bet cīņā par ceļazīmi uz otro līgu apstājās izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Iepriekšējā sezonā vienībā spēlēja latviešu saspēles vadītājs Toms Skuja, bet starpsezonā šķīrās basketbolista un kluba ceļi.

Šosezon komanda uzvarējusi septiņās no 11 spēlēm un ir piektajā vietā.

Mirstiet, pakalpiņi! Putins atbalsta karaspēka palielināšanu par 30%

Krievijas prezidents Vladimirs Putins trešdien atbalstījis ierosinājumu palielināt armiju par 30%.

Putins arī norādījis, ka Maskavai jāmācās no problēmām, kas radušās Ukrainā, un tās jānovērš.

Krievijas armijas augstāko komandieru konferencē aizsardzība...

Akcijā "Dod pieci!" ukraiņu bērniem saziedoti 401 470 eiro
Rīga, 21.dec., LETA. Sabiedrisko mediju labdarības maratonā "Dod pieci!" līdz trešdienas plkst.18 saziedoti 401 470 eiro, aģentūru LETA informēja Latvijas Radio pārstāve Liene Pālēna.

Rīga, 21.dec., LETA. Sabiedrisko mediju labdarības maratonā ...

ASV paziņo par Patriot piešķiršanu Ukrainai

ASV trešdien paziņojušas, ka nodos Ukrainai zenītraķešu kompleksu "Patriot", lai palīdzētu Kijivai atvairīt pastāvīgos krievu raķešu uzbrukumus.

"Patriot" piegāde iekļauta 1,85 miljardus lielajā militārās palīdzības paketē, par kuru tika paziņots brīdī,...



Komentāri