lv
qUJUgCIx8c9kC6lBRVtejJNvaQHaHDTt0JnXO3yn
723143

Kā saņemt savu naudu?

Kā saņemt savu naudu?

Garantētās atlīdzības izmaksas Baltic International Bank SE noguldītājiem tiks uzsāktas 22.decembrī.

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) ir pieņēmusi lēmumu par garantēto atlīdzību izmaksu kārtību Baltic International Bank SE noguldītājiem, sākot ar šā gada 22.decembri. Tādējādi garantēto atlīdzību izmaksas Baltic International Bank SE noguldītājiem tiks uzsāktas septītajā darbadienā kopš noguldījumu nepieejamības iestāšanās, kuru FKTK konstatēja ar 13.12.2022. lēmumu.

Saskaņā ar Noguldījumu garantiju likumu garantētajai atlīdzībai ir jābūt pieejamai bankas noguldītājiem ne vēlāk kā septiņu darbdienu laikā pēc dienas, kad konstatēta noguldījumu nepieejamība. Garantēto atlīdzību izmaksai Baltic International Bank SE noguldītājiem ir nepieciešami 43.7 miljoni eiro. Garantētās atlīdzības izmaksas pilnībā veiks no Latvijas Noguldījumu garantiju fonda (NGF), un šim mērķim nebūs nepieciešami līdzekļi no valsts budžeta.

Baltic International Bank SE klienti - noguldītāji varēs pieteikt sev pienākošos garantēto atlīdzību, izmantojot Baltic International Bank SE internetbankas sistēmu un iesniedzot garantētās atlīdzības pieteikumu.
Baltic International Bank SE noguldītāji, kuriem nav piekļuves internetbankai
Tiem bankas klientiem - noguldītājiem, kuriem nav pieejas tiesību Baltic International Bank SE internetbankai, būs iespēja trijos veidos pieteikt garantētās atlīdzības izmaksu:

1) Baltic International Bank SE darba laikā fiziski ierodoties klātienē bankas telpās - Grēcinieku ielā 6, Rīgā.

2) iesniegt pieteikumu, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un nosūtīts uz Baltic International Bank SE e-pasta adresi: info@bib.eu;

3) nosūtīt notariāli apliecinātu pieteikumu pa pastu uz Baltic International Bank SE adresi - Grēcinieku ielā 6, Rīgā, LV- 1050.

Četros mēnešos Latvija samazinājusi gāzes patēriņu par 43%

No šā gada augusta līdz novembrim Latvija samazinājusi dabasgāzes patēriņu par vairāk nekā 43% salīdzinājumā ar vidējo patēriņu šajos četros mēnešos iepriekšējos piecos gados, liecina Eiropas Savienības (ES) statistikas pārvaldes "Eurostat" otrdien pub...

Garantētās atlīdzības izmaksas BIB noguldītājiem tiks uzsāktas 22.decembrī

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) ir pieņēmusi lēmumu par garantēto atlīdzību izmaksu kārtību Baltic International Bank SE noguldītājiem, sākot ar šā gada 22. decembri. Tādējādi garantēto atlīdzību izmaksas Baltic International Bank SE noguldī...

Tiesa noraida rakstnieka Kļavja prasību pret VKKF saistībā ar projektu konkursa nolikumu
Administratīvā rajona tiesa Valmierā šodien noraidīja rakstnieka Aivara Kļavja prasību pret Valsts kultūrkapitāla fondu (VKKF) saistībā ar projektu konkursa nolikumu, informēja tiesā.


Komentāri