lv
HE65pPhxIySX2u7jmi3MWdYISryADcYZGSjAMtdV
71826

Pirmdienas rītā daļēji apmācies laiks

Pirmdienas rītā daļēji apmācies laiks

Pirmdienas rītā debesis virs Latvijas ir daļēji apmākušās un vietām Ziemeļvidzemē līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns līdz mērens dienvidu vējš. Gaisa temperatūra +3..+6 grādi, piekrastē vietām līdz +10 grādiem.

Rīgā mākoņi daļēji klāj debesis, dienvidu vējš pūš ar ātrumu 4-5 metri sekunde, brāzmās līdz 9 metriem sekundē. Gaisa temperatūra +5..+6 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +5 grādiem Dagdā līdz +11,9 grādiem Kolkā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 6.novembrī bija +29 grādi Spānijas austrumos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -8 grādi Somijas ziemeļos.

Lems par Talsu novada domes priekšsēdētājas Pētersones atlaišanu

Šodien plkst.13 Talsu novada deputāti ārkārtas sēdē lems par domes priekšsēdētājas Sandras Pētersones (NA) atbrīvošanu no amata, informēja pašvaldības pārstāve Inita Fedko.

26.oktobrī Talsu novada dome saņēma desmit Talsu novada domes opozīcijas deputāt...

Gvinejā traģēdija! Minibusa un kravas auto sadursmē 25 bojāgājušie

Gvinejā svētdien minibusa un kravas automobiļa sadursmē gājuši bojā 25 cilvēki, paziņojušas šīs Rietumāfrikas valsts amatpersonas.

Sadursme notikusi uz šosejas 180 kilometrus uz austrumiem no galvaspilsētas Konakri, kad minibuss, apdzenot priekšā brauco...

Parlaments sanāks uz svinīgo sēdi par godu Saeimas simtgadei

14.Saeima šodien plkst.12 par godu parlamenta simtgadei sanāks uz svinīgo sēdi, kurā uzrunu teiks Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns, informēja Saeimas Preses dienestā.

Pirms sēdes plkst.10.30 deputāti pulcēsies uz svinīgu pasākumu "Latvijas parlam...



Komentāri