lv
2wU9ArxqgZawJEt1hVRDEZOXtZ3n5RHEV2NjBJPZ
712233

Priekšniekam vienmēr taisnība? Nē, un pret to nav jābaidās iebilst!

Priekšniekam vienmēr taisnība? Nē, un pret to nav jābaidās iebilst!
Uzsākot darba gaitas, mums kā "āmen" baznīcā iemāca – priekšniekam vienmēr ir taisnība. Ja tev kaut kas nepatīk, šķiet netaisns vai nepareizs, lūdzu, tur ir pildspalva un balta lapa, uz kuras vari atstāt savu sacerējumu par tēmu "atlūgums". Ja vien nestrādā organizācijā, kas savā domāšanā iesprūdusi pagājušajā gadsimtā, varam droši teikt – bildīte ir pamainījusies: arī par priekšnieku, kurš uzņēmuma hierarhijā ir galvas tiesu pārāks par tevi, savas psihoemocionālās veselības vārdā var un vajag sūdzēties. Un, nē, labs vadītājs, kura vadībā ir vērts strādāt, tikai šī iemesla dēļ tev durvis neaizcirtīs.
Rīgas centrā un apkaimēs notiks vairāki Ziemassvētku pasākumi

Galvaspilsētas centrā un apkaimēs Ziemassvētku laikā notiks koncerti, bluķa vilkšana, varēs satikt Ziemassvētku vecīti, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Trešdien, 21.decembrī, no plkst.18 līdz plkst.21 Vecrīgā notiks tradicionālais bluķa vi...

Ukrainā nogādāts Igaunijas dāvātais saunas un veļas mazgātavas komplekss
Tallina/Kijiva, 20.dec., LETA--ERR. Ukrainā pirmdienas vakarā nogādāts saunas un veļas mazgātavas komplekss, ko Ukrainas karavīriem dāvina Igaunija, vēsta igauņu laikraksts "Maaleht".

Tallina/Kijiva, 20.dec., LETA--ERR. Ukrainā pirmdienas vakar...

Daugavpilī varēs baudīt daudzpusīgu svētku pasākumu programmu

Svinot Ziemassvētkus un sagaidot Jauno gadu, Daugavpilī varēs baudīt daudzpusīgu pasākumu programmu, informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības pārstāve Diāna Soldāne.

Trešdien, 21.decembrī, plkst.18 var svinēt Ziemas saulgriežus Tradīciju mājā vai baudī...



Komentāri