lv
gGViNaHBPL6oIOiRCMFwd4mOSsn717p9V2viTYbo
711621

Daugavpilī varēs baudīt daudzpusīgu svētku pasākumu programmu

Daugavpilī varēs baudīt daudzpusīgu svētku pasākumu programmu

Svinot Ziemassvētkus un sagaidot Jauno gadu, Daugavpilī varēs baudīt daudzpusīgu pasākumu programmu, informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības pārstāve Diāna Soldāne.

Trešdien, 21.decembrī, plkst.18 var svinēt Ziemas saulgriežus Tradīciju mājā vai baudīt džeza mūzikas koncertu "Eža ballīte", kas izskanēs kā dāvana Vienības nama 85.dzimšanas dienā.

Tieši Ziemassvētkos, 25.decembrī, plkst.14 notiks Ģimenes kino svētdiena, savukārt Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, no plkst.14 līdz 16 Vienības laukumā bērnus un viņu vecākus gaidīs Ziemassvētku vecītis, Rūķis un Zaķis, bērniem būs iespēja noskaitīt dzejoļus un saņemt saldas dāvanas. Tikmēr plkst.16 Vienības nama koncertzālē Ziemassvētku koncertu sniegs Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma-Ķirse.

Otrdien, 27.decembrī, plkst.17.30 Poļu kultūras centrā notiks Ziemassvētku koncerts "Ziemas miers".

Īpašu piedzīvojumus spēli bērniem "Ziemassvētku detektīvs" ir sagatavojis Forštates kultūras nams. Spēle notiks trešdien, 28.decembrī, plkst.18. Organizatori lūdz iepriekš pieteikties.

Svētku noskaņu uzburs Daugavpils teātris Jaungada koncertos ceturtdien, 29.decembrī, un piektdien, 30.decembrī, plkst.18.30, kā arī piektdien, 13.janvārī, plkst.18.30 un sestdien, 14.janvārī, plkst.18.

Sportisku aktivitāšu cienītāji var piedalīties Jaungada skrējienā piektdien, 30.decembrī, plkst.18.

Jaungada naktī no plkst.23.30 līdz 2 Vienības laukumā skanēs mūzika, savukārt plkst.1 būs skatāma lāzergaismu projekcijas izrāde "Jaunais gads Daugavpilī - 2023!".

Skolēnu ziemas brīvlaikā radošās nodarbības piedāvā Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs un Māla mākslas centrs.

Piektdien, 6.janvārī, plkst.16 Baltkrievu kultūras centrā svinēs baltkrievu ieražu svētkus "Kaļadi"un bērnu zīmējumu konkursa "Svinam Ziemassvētkus" atklāšanu.

Savukārt ceturtdien, 12.janvārī, plkst.18 Kultūras pilī Krievu kultūras centrs organizēs tradicionālo svētku "Svjatočnije Poteški" svinēšanu.

Peskovs: Putins 16.decembrī atradies karadarbības zonā

Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses pārstāvis Dmitrijs Peskovs oficiālajam izdevumam "Rossiskaja Gazeta" paziņojis, ka Putins piektdien, 16.decembrī, atradies karadarbības zonā.

Nav skaidrs, kur Putins atradies, taču Krievijas amatpersonas para...

Kijiva pieprasa ANO skaidrot kavēšanos Irānas dronu izmeklēšanas lietā
Ukrainas Ārlietu ministrija pieprasījusi ANO paskaidrojumus, kāpēc ANO joprojām nav nosūtījusi misiju uz Ukrainu, lai tiktu veikta izmeklēšana saistībā ar Krievijas uz Ukrainu izšauto dronu atlūzām, preses brīfingā pavēstīja Ukrainas ārlietu ministrs D...
papildināta - Uz apledojušajiem ceļiem otrdien noticis daudz avāriju, bet cietušo ir maz
(Pievienota 4. un 7.rindkopa.)

(Pievienota 4. un 7.rindkopa.)

Rīga, 20.dec., LETA. Otrdien, kad lielākajā Latvijas daļā līst sasalstošs lietus un veidojas stiprs apledojums uz ceļiem, policija ir reģistrējusi vairāk ceļu satiksmes negadījumu ne...



Komentāri