lv
8iWEJA7LqHU2hIcvrOW62fdPhDf4tQFjz0S5RQde
711620

Peskovs: Putins 16.decembrī atradies karadarbības zonā

Peskovs: Putins 16.decembrī atradies karadarbības zonā

Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses pārstāvis Dmitrijs Peskovs oficiālajam izdevumam "Rossiskaja Gazeta" paziņojis, ka Putins piektdien, 16.decembrī, atradies karadarbības zonā.

Nav skaidrs, kur Putins atradies, taču Krievijas amatpersonas parasti ar "speciālās operācijas zonu" domā Ukrainas teritoriju, izņemot 2014.gadā anektēto Krimu.

Kremlis nedēļas nogalē ziņoja, ka Putins visu 16.decembra dienu pavadījis karadarbībā iesaistīto bruņoto spēku apvienotajā štābā. Valsts televīzijas kanāli rādīja Putinu nezināmā vietā, ģenerāļu ielenkumā, kuru vidū bija ģenerālštāba priekšnieks Valērijs Gerasimovs, iebrukumā Ukrainā iesaistīto spēku komandieris Sergejs Surovikins un aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu.

Kijiva pieprasa ANO skaidrot kavēšanos Irānas dronu izmeklēšanas lietā
Ukrainas Ārlietu ministrija pieprasījusi ANO paskaidrojumus, kāpēc ANO joprojām nav nosūtījusi misiju uz Ukrainu, lai tiktu veikta izmeklēšana saistībā ar Krievijas uz Ukrainu izšauto dronu atlūzām, preses brīfingā pavēstīja Ukrainas ārlietu ministrs D...
papildināta - Uz apledojušajiem ceļiem otrdien noticis daudz avāriju, bet cietušo ir maz
(Pievienota 4. un 7.rindkopa.)

(Pievienota 4. un 7.rindkopa.)

Rīga, 20.dec., LETA. Otrdien, kad lielākajā Latvijas daļā līst sasalstošs lietus un veidojas stiprs apledojums uz ceļiem, policija ir reģistrējusi vairāk ceļu satiksmes negadījumu ne...

ASV Augstākā tiesa apturējusi plānoto Trampa imigrācijas politikas atcelšanu

ASV Augstākā tiesa pirmdien apturējusi lēmumu par Donalda Trampa prezidentūras politikas atcelšanu, kas ļāva nobloķēt migrantu plūsmu pāri dienvidrietumu robežai.

Šāds lēmums pieņemts, bažījoties par nelegālo imigrantu pieplūdumu.

Rīkojums, kuru parakst...



Komentāri