lv
gVtzise767iI6LDLmK1AcCUYki2fkCkDDmfHHLDe
707119

VDD brīdinājis 'Stabilitātei!' par intervijām Krievijas un Baltkrievijas plašsaziņas līdzekļiem

VDD brīdinājis 'Stabilitātei!' par intervijām Krievijas un Baltkrievijas plašsaziņas līdzekļiem
Valsts drošības dienests (VDD) ir izteicis brīdinājumu Latvijā reģistrētajai politiskajai partijai "Stabilitātei!" saistībā ar tās biedru paustajiem izteikumiem Krievijas un Baltkrievijas propagandas mērķiem izmantotajiem informācijas resursiem, kuri atrodas tādu personu kontrolē, pret kurām ir noteiktas Eiropas Savienības finanšu un ekonomiskās sankcijas, portāls "Delfi" uzzināja dienestā.
Krievijā noticis sprādziens eksporta gāzesvadā no Sibīrijas uz Eiropu
Krievijā Čuvašijā noticis sprādziens maģistrālajā gāzesvadā Urengoja-Pomari-Užhoroda, kas ir Krievijas eksporta gāzesvads no Sibīrijas uz Eiropu caur Ukrainas teritoriju.
Četri faktori, kas jāņem vērā, izvēloties ģimenei piemērotāko pašvaldību
Nonākot jaunas ģimenes statusā, lēmums par dzīvesvietas izvēli visbiežāk tiek balstīts uz tādiem apsvērumiem kā mājokļa pieejamība, darba iespējas konkrētajā reģionā un radinieku tuvums, lai nepieciešamības gadījumā būtu pieejama viņu palīdzība. Tomēr ...
Lietuvā samazinājies krievu un poļu īpatsvars
Lietuvas Statistikas departaments publicējis pagājušogad veiktās tautas skaitīšanas datus, saskaņā ar kuriem pēdējo 20 gadu laikā Lietuvā ir sarucis galveno mazākumtautību (poļu un krievu) īpatsvars.


Komentāri