lv
b3IoupyszZUMR0sAFCJmHTiDnUYcRB22xwyKYhfm
707114

Četri faktori, kas jāņem vērā, izvēloties ģimenei piemērotāko pašvaldību

Četri faktori, kas jāņem vērā, izvēloties ģimenei piemērotāko pašvaldību
Nonākot jaunas ģimenes statusā, lēmums par dzīvesvietas izvēli visbiežāk tiek balstīts uz tādiem apsvērumiem kā mājokļa pieejamība, darba iespējas konkrētajā reģionā un radinieku tuvums, lai nepieciešamības gadījumā būtu pieejama viņu palīdzība. Tomēr savas nākotnes dzīvesvietas izvēlē būtu vērts ņemt vērā arī citus aspektus. Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) Ģimeņu atbalsta programmu nodaļas vadītāja Ilze Vārpiņa min četrus faktorus, ko vērts izanalizēt, izvēloties savai ģimenei piemērotāko pašvaldību.
Lietuvā samazinājies krievu un poļu īpatsvars
Lietuvas Statistikas departaments publicējis pagājušogad veiktās tautas skaitīšanas datus, saskaņā ar kuriem pēdējo 20 gadu laikā Lietuvā ir sarucis galveno mazākumtautību (poļu un krievu) īpatsvars.
Turcijas vēstniece: Palīdzība ukraiņu bērniem ir ieguldījums Ukrainas nākotnē
Līdzīgi kā Latvija, arī Turcija kopš kara sākuma ir atbalstījusi Ukrainu, ar dažādu projektu starpniecību sniedzot palīdzību tieši bērniem.
Turcija kritizē Zviedriju par žurnālista neizdošanu
Turcija otrdien nosodīja Zviedrijas lēmumu neizdot žurnālistu, ko Ankara ir pieprasījusi apmaiņā pret ziemeļvalsts pieteikuma dalībai NATO ratifikāciju.


Komentāri