lv
pQYc3BUGa5Hqxxvk3t15K8EyaAGWAygpXnHBYvf0
705223

TV3 aicina pieteikties šovam «Tēta nedienas»

TV3 aicina pieteikties šovam «Tēta nedienas»

Skatītāju iemīļotais šovs “Tēta nedienas” jau atkal izaicina Latvijas ģimenes mainīties lomām. Kamēr mamma baudīs pelnītu atpūtu SPA un gulēs mīkstos viesnīcas pēļos, tētis uzņemsies rūpes par bērniem un māju. Ja tētis tiks galā ar trauku mazgāšanu, vakariņu gatavošanu, bižu pīšanu un citiem darbiem, ģimene par pūlēm saņems naudas balvu – līdz pat 500 eiro, informē TV3.

Kamēr mamma izbaudīs skaistumkopšanas procedūras, tētim būs iespēja nopelnīt naudas balvu ģimenes dzīves uzlabošanai. Tas, cik simtus eiro ģimenes galva nopelnīs, būs atkarīgs tikai no viņa paša.

Angļiem ir tāds burvīgs teiciens – “Happy wife – happy life” (“Laimīga sieva – laimīga dzīve”). Var šķist, ka sievietes laime ir kaut kas neizdibināms, neaprēķināms, bet, ja sieviete ģimenē jūtas mīlēta, saprasta, ja viņas rūpes tiek novērtētas, ja viņa saņem atbalstu mājas solī un netīru katlu un veļas kaudzēs neaprok sievišķību, vieglumu, smaidu un seksapīlu, laimei ceļš ir vaļā.

“Tēta nedienas” ir lielisks veids, kā savam mīļotajam atgādināt par to, cik esi neaizvietojama. Turklāt, kur vēl, baudot laisku atpūtu, kamēr tētis pilda dotos uzdevumus, iespējams ievērojami papildināt ģimenes budžetu?” par iemesliem, kādēļ pieteikties šovam komentē “JUMP Studio” producente Aija Strazdiņa-Ratinska.

Ja uzskatāt, ka jau sen nepieciešamas pārmaiņas visai ģimenei, piesakieties “Tēta nedienām”, un, iespējams, tieši jūs kļūsiet par šova dalībniekiem, kurā jautrība un pozitīvas atmiņas garantētas. Piesakieties šovam “Tēta nedienas” un izbaudiet lielisku piedzīvojumu! Aizpildiet pieteikšanās anketu tv3.lv/tetanedienas-pieteiksanas.

Būvnieki neatbalsta minimālās algas celšanu nozarē 2023.gadā

Būvniecības nozares ģenerālvienošanās Komitejas locekļi no Latvijas Būvuzņēmēju partnerības, biedrības "Latvijas Ceļu būvētājs" un Latvijas Būvnieku asociācijas otrdien neatbalstīja minimālās algas celšanu nozarē no 2023.gada, informēja Latvijas Būvnie...

Oficiāli: Valdība nolemj izveidot Klimata un enerģētikas ministriju

Valdība šodien oficiāli nolēma izveidot Klimata un enerģētikas ministriju (KEM), reorganizējot Ekonomikas un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas.

LETA jau ziņoja, ka Saeima par klimata un enerģētikas ministru iecēlusi Raimondu Čudaru...

Atbalsta 2,9 miljonu piešķiršanu mediķu virsstundu apmaksai Covid-19 gadījumos

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija otrdien atbalstīja priekšlikumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt Veselības ministrijai (VM) 2 917 069 eiro.

Finansējums nepieciešams, lai kompensētu atbildīgajām institūcijām samaksu par ārstn...



Komentāri