lv
1TMRHGUlXBlXxcS2MXe9ppbl22grHPLf54OMP518
705220

Atbalsta 2,9 miljonu piešķiršanu mediķu virsstundu apmaksai Covid-19 gadījumos

Atbalsta 2,9 miljonu piešķiršanu mediķu virsstundu apmaksai Covid-19 gadījumos

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija otrdien atbalstīja priekšlikumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt Veselības ministrijai (VM) 2 917 069 eiro.

Finansējums nepieciešams, lai kompensētu atbildīgajām institūcijām samaksu par ārstniecības personu un pārējo nodarbināto virsstundu darbu, kas saistīts ar Covid-19 jautājumu risināšanu un seku novēršanu.

Plānots, ka 2,3 miljonus eiro piešķirs Nacionālajam veselības dienestam, lai nodrošinātu samaksu ārstniecības iestādēm par laikposmu no 2022.gada 1.maija līdz 31.oktobrim.

Savukārt 593 523 eiro tiks izmaksāti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam par laikposmu no 2022.gada 1.jūnija līdz 30.novembrim.

Neticami strauji augusi Porziņģa vērtība spēlētāju tirgū. Lūk, kāds rezultāts!

Ziemeļamerikas medija “HoopsHype” vērtējumā par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākajiem spēlētājiem maiņas darījumu gadījumā (“Trade Value Rankings”) strauji augusi Vašingtonas “Wizards” basketbolista Kristaps Porziņģa vērtība, vēsta port...

Ogrē atjaunota ūdensapgāde (plkst. 13:03)
Ogrē ir atjaunota ūdensapgāde, kas šorīt daudzviet pilsētā bija pārtraukta ūdensapgādes tīklu avārijas dēļ, informēja Ogres novada pašvaldības komunikāciju speciālists Nikolajs Sapožņikovs.
Sporta organizācijām starptautisku sacensību rīkošanai sadala 2,43 miljonus eiro
Ministru kabinets otrdien, 20. decembrī, lēma vairākām sporta organizācijām piešķirt 2,43 miljonus eiro starptautisku sacensību rīkošanai.


Komentāri