lv
LzsdckRVDzktHHThojNCIKr6cQl2ZkHuTSp8BTXh
705214

Neticami strauji augusi Porziņģa vērtība spēlētāju tirgū. Lūk, kāds rezultāts!

Neticami strauji augusi Porziņģa vērtība spēlētāju tirgū. Lūk, kāds rezultāts!

Ziemeļamerikas medija “HoopsHype” vērtējumā par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākajiem spēlētājiem maiņas darījumu gadījumā (“Trade Value Rankings”) strauji augusi Vašingtonas “Wizards” basketbolista Kristaps Porziņģa vērtība, vēsta portāls sportazinas.com.

Medija rangā Porziņģis piedzīvojis 27 vietu kāpumu un ierindojies 54. pozīcijā. Ranga veidošanā tiek ņemti vērā tādi faktori kā spēlētāja talants, sniegums, vecums, pieejamība, pašreizējais līgums, kāds varētu izskatīties nākamais kontrakts, kā arī spēlētāju trūkums un pieprasījums attiecīgajā pozīcijā laukumā.

Šis latviešu basketbolistam ir trešais gads 158 miljonu līgumā, kuru viņš parakstīja 2019. gadā – viņa pašreizējā kontraktā ir palikuši divi gadi par nepilniem 70 miljoniem. “Porziņģis ir veiksmīgi iesācis sezonu, neskatoties uz to, ka viņa statistikas rādītāji ir vairāk vai mazāk tādi paši kā iepriekšējos gados. Viņš neapšaubāmi ir bijis “Wizards” spēlētājs ar vislielāko ietekmi, jo viņš spēj “paplašināt” uzbrukumu un aizsardzībā viņš soda laukumā visiem traucē,” medija vērtējumā raksturots latvietis. Kā vērtīgākais spēlētājs, ņemot vērā visos iepriekš minētos faktorus, atzīts Dalasas “Mavericks” zvaigzne Luka Dončičs, aiz kura seko Jannis Adetokunbo no Milvoki “Bucks”, kā arī Bostonas “Celtics” spēlētājs Džeisons Teitums.
Ogrē atjaunota ūdensapgāde (plkst. 13:03)
Ogrē ir atjaunota ūdensapgāde, kas šorīt daudzviet pilsētā bija pārtraukta ūdensapgādes tīklu avārijas dēļ, informēja Ogres novada pašvaldības komunikāciju speciālists Nikolajs Sapožņikovs.
Sporta organizācijām starptautisku sacensību rīkošanai sadala 2,43 miljonus eiro
Ministru kabinets otrdien, 20. decembrī, lēma vairākām sporta organizācijām piešķirt 2,43 miljonus eiro starptautisku sacensību rīkošanai.
Kompensējamo medikamentu izdevumu segšanai piešķir 11,8 miljonus eiro
Ministru kabinets otrdien, 20. decembrī, lēma no budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" piešķirt 11,8 miljonus eiro kompensējamo medikamentu izdevumu segšanai.


Komentāri