lv
sLF99LYzSkTYRLlNS8Y3evrk8wimnixeYGc29Gfh
703959

Paziņos gada labākos Valmieras teātra aktierus un izrādi

Paziņos gada labākos Valmieras teātra aktierus un izrādi

Šodien paziņos gada labākos Valmieras teātra aktierus un izrādi, informēja teātra sabiedrisko attiecību un reklāmas speciāliste Marta Cekule.

Skatītāji balsojumā "Skatītāju balss" jau desmito reizi bija aicināti balsot par aizvadītās sezonas labākajiem aktieriem un izrādi Valmieras teātrī.

Šogad, līdzīgi kā iepriekšējos gados, nenodalot pirmā un otrā plāna lomas, tiks noteikti skatītāju vērtējumā divi labākie aktieri un aktrises, kā arī gada izrāde.

Valmieras teātra direktore Evita Sniedze atzīst, ka teātrim pagājusī sezona bijusi sarežģīta, jo brīdī, kad varēja atgriezties pie skatītāju pilnām zālēm, teātra ēkas rekonstrukcijas darbu aizkavēšanās uzlika jaunus ierobežojumus un aktieriem atkal nācās pielāgoties.

"Taču, neskatoties uz to, sezona bijusi ražīga un mākslinieciski ļoti augstvērtīga, ar fantastiskiem aktierdarbiem, ko apliecina arī lielais "Spēlmaņu nakts" nomināciju skaits un saņemtās balvas," piebilst Sniedze.

Balsojums tiek rīkots ar sadarbībā ar piena pārstrādes uzņēmumu "Food Union", kura viens no zīmoliem ir "Valmiera".

Laureāti tiks sumināti 27.decembrī Valmieras teātra iekšējā gada noslēguma pasākumā. Savukārt trīs balsotāji iegūs savā īpašumā ielūgumus uz kādu no Valmieras teātra izrādēm.

5 padomi, kas palīdzēs iekārtot modernu viesistabu

Viesistaba ir svarīga telpa ikvienā mājoklī, kur tiek uzņemti ciemiņi un aizvadīti arī daudzi ģimeniski mirkļi. Iekārtojot viesistabu, tiek ņemtas vērā personīgās vēlmes un vajadzības. Tomēr nereti, kad ir pienācis laiks ieviest šajā telpā pārmaiņas, v...

ASV Kongresa komiteja iesaka izvirzīt kriminālapsūdzības Trampam

ASV Kongresa komiteja, kas izmeklē pagājušā gada uzbrukumu ASV Kapitolijam, pirmdien ieteica izvirzīt kriminālapsūdzības bijušajam prezidentam Donaldam Trampam.

Pārstāvju palātas komiteja vienbalsīgi aicināja Tieslietu ministriju izvirzīt Trampam apsūdz...

Apvienoto reaģēšanas spēku valstis vienojas par ciešāku sadarbību drošības jomā

Apvienoto reaģēšanas spēku (JEF) valstu un valdību vadītāji pirmdien sanāksmē Rīgā panākuši vienošanos par turpmāku atbalstu Ukrainai un ciešāku sadarbību drošības jomā.

Lielbritānijas, Dānijas, Igaunijas, Islandes, Latvijas, Lietuvas, Nīderlandes, Norv...



Komentāri