lv
zmKu4loDRafMga2NUS6cRXzXef5s0xVp2ZNTNL1A
703948

5 padomi, kas palīdzēs iekārtot modernu viesistabu

5 padomi, kas palīdzēs iekārtot modernu viesistabu

Viesistaba ir svarīga telpa ikvienā mājoklī, kur tiek uzņemti ciemiņi un aizvadīti arī daudzi ģimeniski mirkļi. Iekārtojot viesistabu, tiek ņemtas vērā personīgās vēlmes un vajadzības. Tomēr nereti, kad ir pienācis laiks ieviest šajā telpā pārmaiņas, var izrādīties, ka tas nav nemaz tik vienkāršs uzdevums.

Turpinājumā pieci padomi, kas palīdzēs iekārtot gaumīgu viesistabu, iepriecinot gan mājiniekus, gan viesus.

Izvēlieties centrālo objektu

Istabas iekārtojumu ieteicams sākt ar centrālā objekta izvēli. Klasiska izvēle ir televizors vai kamīns, bet tas var būt arī logs, kas tā vien aicina izbaudīt skaistu skatu uz piemājas teritoriju. Kad centrālais punkts ir izvēlēts, tālāko istabas iekārtojumu plānot ir daudz vieglāk.

Piemeklējiet piemērotākos krāsu toņus

Tas, kādiem toņiem dot priekšroku, protams, ir gaumes jautājums, tomēr, domājot ilgtermiņā, labākā izvēle būs gaiši, neitrāli toņi. Telpas iekārtojumu var papildināt ar kādiem košākiem akcentiem, piemēram, spilgtu mākslas darbu vai citiem interjera priekšmetiem, kas telpai piešķirs īpašu noskaņu.

Izvēlieties modernas mēbeles

Šobrīd veikalu piedāvājumos iespējams atrast visdažādākās mēbeles visām gaumēm. Dīvāni un atpūtas krēsli, dažādu formu un izmēru žurnālgaldiņi, plaukti un sekcijas - Jums atliks tikai izvēlēties savām prasībām un istabas specifikai piemērotākos risinājumus.

Izvēloties mēbeles, ņemiet vērā arī istabas platību. Piemēram, nelielā viesistabā neiederēsies masīvas mēbeles, tā vietā priekšroku ieteicams dot smalkāku konstrukciju izstrādājumiem.

Padomājiet par apgaismojumu

Un, protams, jāpadomā arī par piemērotu apgaismojumu. Pirmais solis ir centrālā apgaismojuma izvēle. Papildus ieteicams izvēlēties arī citus apgaismes ķermeņus, piemēram, sienas lampiņas vai grīdas lampu pie atpūtas krēsla. Arī šajā ziņā izvēles iespējas ir plašas - apskatiet veikalu piedāvājumu, lai piemeklētu atbilstošākos risinājumus.

Kvalitatīvas mēbeles iegādājieties Kate.lv

Apmaksāta publikācija

ASV Kongresa komiteja iesaka izvirzīt kriminālapsūdzības Trampam

ASV Kongresa komiteja, kas izmeklē pagājušā gada uzbrukumu ASV Kapitolijam, pirmdien ieteica izvirzīt kriminālapsūdzības bijušajam prezidentam Donaldam Trampam.

Pārstāvju palātas komiteja vienbalsīgi aicināja Tieslietu ministriju izvirzīt Trampam apsūdz...

Apvienoto reaģēšanas spēku valstis vienojas par ciešāku sadarbību drošības jomā

Apvienoto reaģēšanas spēku (JEF) valstu un valdību vadītāji pirmdien sanāksmē Rīgā panākuši vienošanos par turpmāku atbalstu Ukrainai un ciešāku sadarbību drošības jomā.

Lielbritānijas, Dānijas, Igaunijas, Islandes, Latvijas, Lietuvas, Nīderlandes, Norv...

Delikāta problēma. Fekālijas ar asinīm

Jau kādu laiku pēc tualetes apmeklējuma "pa lielam", uz tualetes papīra esmu novērojis asins traipus. Nevienam par šo problēmu neesmu stāstījis un nezinu pie kāda ārsta vērsties, nevaru sadūšoties runāt par to skaļi. Vai asins traipu parādīšanās ar lai...



Komentāri